DOČEK NOVE u Petom kupeu

Gostuje The Reflex, jedan od najpoznatijih svjetskih remiksera, koji spaja Clash, Doorse, Beatlese, Michaela Jacksona...

The Reflex

 Promo/
Dobre vibracije u najluđoj noći širit će među ostalima i DJ-i Eddy Ramich i Frx

Kako bolje dočekati Novu godinu nego uz DJ-a koji pršti veseljem, energijom i vještinom te sposobnošću prilagođavanja publici? Upravo to je The Reflex, jedan od najpoznatijih svjetskih remiksera, koji je svojim radom uspio spojiti Michaela Jacksona, grupe The Clash, The Doors, The Beatles te Dianu Ross. Ovaj čarobnjak, kako ga mnogi zovu, nastupit će za doček Nove godine u Petom Kupeu.

image

Eddy Ramich

/Press

Podignuvši remiksiranje na novu razinu, The Reflex je zaokupio pozornost diljem svijeta i izgradio impresivnu vojsku obožavatelja. Ponekad već umorne klasike ili neprimijećene stvari oživljava, dajući im novi život. Vrlo je širok krug podržavatelja njegovog rada, a među njima su i Gilles Peterson, Giorgio Moroder, DJ Harvey, Disclosure, Dimitri from Paris, Jazzy Jeff te Noel Gallagher koji ga čak naziva genijem.

image

Frx

/Press
image

The Reflex

/Press

Nastupe The Reflexa čine prava mješavina disca, funka, boogie housea i rariteta, puno njegovih remikseva, ali i neobjavljenog materijala. Ovoj savršenoj glazbenoj kombinaciji za doček Nove pridružit će se svojim izborom i iskusni domaći znalci – Eddy Ramich i Frx.

Tvorac nekadašnjeg Kontrapunkta i poznati domaći house DJ i producent Eddy Ramich bogatu je karijeru posljednjih godina nastavio u Berlinu. I svestrani Frx dobro je poznato lice koji svoju šarenu selekciju već dugo isporučuje u domaćim klubovima te na radio valovima.

Probranu muziku pratit će i finger food zalogaji u režiji sjajnih Lari & Penati te piće dobrodošlice.

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Entrija: https://www.entrio.hr/event/peti-kupe-pres-new-years-eve-w-the-reflex-12900

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:46