‘BOMBARDIRANJE DORE

Euroščong: Let 3 i Zagrebačka filharomonija u Zagrebu za Novu godinu

Manuela Šabanović Paladin i Lana Letović Perčin, kostimografkinje Leta 3 sa originalnim odjelima Damira Martinovića Mrleta i Zorana Prodanovića Prlje 

 Ronald Gorsic/Cropix
U organizaciji KUC Travno u suradnji s KIC-om postavlja se izložba posvećenu liku, izgledu i djelu članova Leta 3

U organizaciji KUC Travno u suradnji s KIC-om postavlja se izložba posvećenu liku, izgledu i djelu kulturnoumjetničkog glazbenoinstrumentalnog sastava Let 3.

Izložba autorice Lejle Hodžić organizira se u Galeriju na prvom katu Kulturno informativnog centra (KIC) u Preradovićevoj 5.

Izgovor za ovaj veseli događaj skori je nastup LETA 3 i Zagrebačke filharmonije na dočeku Nove 2024. godine na glavnom gradskom trgu.

Izložba se otvara u četvrtak 28. 12. 2023. točno u podne u Preradovićevoj 5.

Autori kostima su Lana Letović Perčin i Manuela Paladin Šabanović, Juraj Zigman.

Uz kostime koje su nosili članovi benda Zoran Prodanović Prlja, Damir Martinović Mrle, Dražen Baljak, Matej Zec i Ivan Bojčić, u Galeriji na katu KIC-a posjetitelji će moći vidjeti i fotografije procesa nastanka kostima u Rijeci i Sarajevu, te nastupa u Opatiji, Varšavi, Tel Avivu, Madridu, Londonu, Liverpoolu, Zagrebu i Rijeci.

Izložba "Bombardiranje Dore i Euroščonga" realizirana je u suradnji s dizajnerima, izdavačkom kućom Dallas te Liviom Andrijićem/CROPIX, uz podršku Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo.

Izložba se može pogledati od 28. 12. 2023. do 2. 1. 2024.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 10:04