LJUBAV KAO VJERAN PAS

Davorin Bogović ima novu pjesmu: ‘Ubacio sam u petu brzinu, aktivniji sam od političara pred izbore‘

Davorin Bogović i Predrag Martinjak
 Neja Markicevic/Cropix
Singl je u kratko vrijeme dospio na listu najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj

Privlačna kombinacija prepoznatljivog frajerskog vokala i tople interpretacije sjajno je odjeknula u najnovijoj pjesmi "Ljubav kao vjeran pas“ legende glazbene scene Davorina Bogovića.

Singl je u kratko vrijeme dospio na listu najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Prva suradnja s autorima Predragom Martinjakom i Nenom Ninčevićem donijela je svježinu impresivnom opusu rockera sa stavom čiji aktualni album Greatest Hits Collection sadrži kultne hitove "Sretno dijete“, "Nizbrdo od ljubavi“, "Je T'Aime (Moja voljena)“...

Pozitivna strka koja se stvara oko nove pjesme Bogoviću je donijela ogroman nalet dobre energije koju troši na svirkama sa svojim bendom i u tonskom studiju gdje vrijedno radi na novim pjesmama.

- Zbog nove pjesme sam ubacio u petu brzinu, doma dođem samo prespavati, aktivniji sam od političara pred izbore. To mi jako paše jer ne želim biti rob praćenja loših vijesti, idemo stvarati dobru mjuzu, svirati i sami se izboriti da nam svima bude bolje. Za mene je to jedini način da sačuvam bistru glavu. Dug je bio period od ideje do finalizacije ove pjesme, ali ni Peggy ni ja nismo ništa forsirali, već smo se prepustili osjećaju. Kliknuli smo na prvu, sličnih smo pogleda na stvaranje mjuze, a s njim mi je ugodno raditi jer je opušten i kuži glazbu. Stihovi Nene Ninčevića super su se uklopili u atmosferu pjesme i sad jedva čekam vidjeti reakciju publike na nekom od koncerata, live svirke su uvijek najbolji pokazatelj uspjeha pjesme, rekao je Bogović.

image
Davorin Bogović objavio je novu pjesmu
Pr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 22:29