'ANGELS & GHOSTS'

DAVE GAHAN IZ DEPECHE MODE-a OBJAVIO NOVI ALBUM Nastavio suradnju s grupom Soulsavers, najavljeni i koncerti u Europi

 Foto: Facebook/DaveGahan

Dave Gahan, legendarni frontmen grupe Depeche Mode, predstavio je novi album, no ovaj put, ne radi se o novom uratku kultne grupe, već je riječ o nastavku suradnje Gahana i grupe Soulsavers.

Album 'Angels & Ghosts' na CD-u i vinilu bit će objavljen 23. listopada ove godine, a u digitalnom obliku bit će dostupan i ranije na web stranici davegahan.com.

Gahan i Soulsavers iza sebe već imaju jedan album, 'The Light the Dead Sea', objavljen 2012. godine koji je vrlo dobro prihvaćen od publike i kritike i na kojem je Gahan predstavio zvuk podosta različit od onog na kojeg smo navikli od Depeche Mode-a.

Na novom albumu 'Angels & Ghosts' nalazi se 9 autorskih pjesama, pomalo mračnog ugođaja i inspiriranih gospelom i bluesom. Sve pjesme zajednički potpisuju Dave Gahan i Soulsavers.

U sklopu promocije albuma, Gahan i Soulsavers odradit će i šest malih, intimnih koncerata u SAD-u i Europi. Najbliže nama bit će 30. listopada u Berlinu, 2. studenog u Parizu i 4. studenog u Milanu.

Poslušajte prvi singl 'All of This and Nothing'.





New Dave Gahan & Soulsavers Album‘Angels & Ghosts’ to be Released October 23rd New Track “All of This and Nothing”...

Posted by Dave Gahan on 10. rujan 2015








New Dave Gahan & Soulsavers Album ‘Angels & Ghosts’ to be Released October 23rd.http://davegahanandsoulsavers.tumblr.com/post/128771345892/new-dave-gahan-soulsavers-album-angels

Posted by Dave Gahan on 10. rujan 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 19:08