LIDERI RENESANSE JAZZ SCENE

CHUI OVU GLAZBU U SUBOTU Koncertna promocija jednog od najboljih izdanja 2017. godine

 YouTube
 

Kada album snimljen uživo tijekom jedinstvene svirke na dva rasprodana nastupa u Muzeju suvremene umjetnosti postane jedno od najboljih diskografskih izdanja godine, kao što se to dogodilo s albumom 'Chui ovu glazbu', nije li logično taj album promovirati nastupom uživo?

Uz lucidne aranžmane šefa-dirigenta Andreasa Marinella, Luke Žužića i Joea Kaplowitza, pogonjeni moćnom big band raketom Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije, bend Chui dosegao je nove glazbene galaksije, te ne čudi da je dvostruki album 'Chui ovu glazbu' dospio na prvo mjesto najboljih jazz albuma 2017. godine.

Ukratko, koncertna promocija albuma 'Chui ovu glazbu' u Tvornici Kulture 17. veljače u 21 sat bit će za mnoge koncert koji se ne propušta.

U Tvornici kulture promotivno će se prodavati dvostruko vinil izdanje albuma, a poslije koncerta slijedi after party i DJ D-Gree.

Ulaznice u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7), na blagajni Tvornice Kulture te putem sustava Entrio www.entrio.hr u pretprodaji za 45 kuna, a na dan koncerta za 60 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:35