POSLJEDNJI POZDRAV

Čak 150 postaja u Hrvatskoj i regiji se s posebnom pjesmom oprostilo od velikog Akija

Aki Rahimovski

 Ranko Suvar/Cropix
Bend je prije dva dana na svom službenom Youtube profilu podijelio video mnoštva fotografija Akija Rahimovskog s njihovih koncerata

Aki Rahimovski će danas na Mirogoju će biti ispraćen na vječni počinak. Dok će se na pogrebu okupiti samo obitelj i najbliži prijatelji, 150 radijskih postaja u zemlji i regiji s Akijem će se oprostiti na poseban način.

"Akiju u čast, danas točno u 15:00 sati, za vrijeme njegovog ispraćaja na Mirogoju, više od 150 radijskih stanica diljem Hrvatske i regije emitirat će pjesmu pod imenom "Ponovo"— posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao", stoji na službenom Facebook profilu Parnog Valjka.

Bend je prije dva dana na svom službenom Youtube profilu podijelio video mnoštva fotografija Akija Rahimovskog s koncerata tokom dugih zajednički provedenih godina na sceni. Autor fotografija je Saša Huzjak, a galeriju prati pjesma Jesen u meni.

"Zbogom prijatelju. Ostavio si nam ogromnu prazninu i veličanstvena sjećanja", napisali su članovi benda.

Video je pregledan čak 13 tisuća puta u jednom danu.

Ispred zagrebačkog HNK kod Zdenca života Husein Hasanefendić Hus i prijatelji jučer su postavili fotografiju Akija Rahimovskog te ostavili cvijeće i zapalili svijeće. Obožavatelji se ondje okupljaju cijelo vrijeme kako bi se oprorstili od svog omiljenog glazbenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:50