KAO LYDIA

VIDEO: TIM BURTON POTVRDIO Winona Ryder vraća se u nastavku 'Bubimira'

Oskarom nagrađen veliki filmski hit redatelja Tima Burtona, 'Bubimir' dobit će svoj nastavak. Naime, Tim Burton je potvrdio kako će se Winona Ryder vratiti u ulozi Lydije Deetz.

Naravno, u glavnoj ulozi vraća se i Michael Keaton, a Burton misli da je njihova kemija na setu savršena te je presretan što će opet surađivati.

Podsjetimo, prvi film o Bubimiru snimljen je 1988. godine, a nastavak u kinima trebao bi se pojaviti 2015. godine.

"Oh, da!", uskliknuo je oduševljeno taj ekscentrični redatelj kada su ga u intervjuu za MTV upitali da li će ponovno preuzeti redateljsku palicu. Istim riječima potvrdio je ponovnu suradnju s Winonom Ryder. "Radio sam s Ryder, a prije toga se nismo vidjeli jako dugo......Bila je tako super", objasnio je Burton. "Bio sam sretan što je vidim. On i Michael Keaton...i taj karakter, jednostavno mi nedostaje, postoji neka sloboda vezano uz taj karakter koju volim".

Timu Burtonu nedostaje lik koji je utjelovio Michael Keaton

Vezano uz repriziranje uloge Bubimira, Keaton je još u veljači za MTV rekao da je slao e-mailove Burtonu te da je pričao sa scenaristom nekoliko puta, ali da je sve bilo preliminarno. Glumac je istaknuo da bi, ako bi nešto opet trebao ponoviti, ponovio ulogu Bubimira. "No, to od Tima zahtijeva da bude uključen na ovaj ili onaj način", dodao je.

Bubimir 2 zasad nema službeni datum proizvodnje.

Spot The Killersa zaslužan za povratak Bubimira

Za ponovni Burtonov interes u Bubimirov svemir fanovi bi mogli zahvaliti i bendu The Killers. Naime, dok je radio s Ryder i rockerima iz Nevade na njihovom videu iz 2012. "Here With Me", ponovno se zaljubio u specijalista za egzorcizam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:45