RATOVI ZVIJEZDA

VIDEO: 'THE FORCE AWAKENS' Trailer otkriva nove junake preporođene sage

 YouTube
Rey bi mogla biti nova junakinja, a Kylo Ren je novi tajnoviti negativac dubokog glasa

Iako je prvi 'teaser trailer' za nestrpljivo iščekivani novi nastavak 'Ratova zvijezda' objavljen u studenom prošle godine, nismo iz njega doznali mnogo o novim likovima. Drugi objavljeni trailer, koji se pojavio u travnju, orosio je oči starih fanova s prikazom Harrisona Forda u svojoj dobropoznatoj ulozi Han Sola kako govori: 'Chewie, doma smo'.

Tajnoviti redatelj J.J.Abrams u novom traileru, koji se upravo pojavio, daje nam naslutiti tko su novi junaci svježeg nastavka svemirske sage koji se događa nakon 'Povratka Jedija' (1983), zadnjeg filma snimljenog prije niza filmova koji su pričali o događajima smještenim u vrijeme prije klasičnih 'Star Wars' filmova.

Tko su novi likovi? Rey bi mogla biti nova junakinja, koju glumi britanska glumica Daisy Ridley.

Jedan od značajnijih junaka u novom filmu 'Ratova zvijezda' mogao bi biti Finn, jedan od 'stormtroopera', vojnika Imperije, koje do sada nismo previše doživljavali kao likove.

Kylo Ren je novi tajnoviti lik dubokog glasa. Ispod izobličene maske koja podsjeća na zgaženu kacigu Dartha Vadera krije se, po svoj prilici, negativac kojeg ćemo voljeti mrziti.

Stari dobri Han Solo u traileru objašnjava Rey i Finnu da velike avanture koje je proživio s Lukeom Skywalkerom i princezom Leiom nisu puke legende: 'Sve je to istina. Tamna strana. Jediji. Oni su stvarni'. U traileru primjećujemo da se predaje s rukama u zraku, u društvu Chewbacce i Finna, ali ga možemo uloviti i u zagrljaju s Leiom.

Pogledajte trailer:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 04:05