PRIJE POLITIKE

Svestrani predsjednik: Svi dijele video Zelenskog koji je dao glas medvjediću Paddingtona

Volodimir Zelenski

 Twitter Screenshot
I Hugh Bonneville, koji je u britanskoj verziji filmova svoj glas posudio gospodinu Brownu, na Twitteru je zahvalio predsjedniku

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski posudio je glas liku medvjedića Paddingtona u objema ukrajinskim filmskim verzijama omiljenog dječjeg književnog klasika, uz koji su od 1958. odrasle brojne generacije, piše Independent u članku pod naslovom "Svi su ludi za Zelenskim".

Otkako je Rusija prošli tjedan izvršila invaziju na Ukrajinu, dosad prilično nepoznat Zelenski iz relativne anonimnosti postao je poznat širom svijeta kao ratni vođa.

Pridružio se svojim sugrađanima i sugrađankama u obrani domovine i tako stekao priznanje u cijelome svijetu. No prije nego što je postao ratni predsjednik, Zelenski je, premda pravnik po struci, imao puno kreativniju prošlost, jer je prvo stekao ime kao glumac i komičar.

image

Volodimir Zelenski

Handout/UKRAINE PRESIDENCY/AFP

Godine 2006. pobijedio je u ukrajinskoj verziji "Plesa sa zvijezdama", a 2015. glumio je učitelja povijesti kojega izaberu za predsjednika države.

U međuvremenu je u javnost "isplivala" još jedna informacija o njemu: sinkronizirao je glas medvjedića Paddingtona u ukrajinskoj verziji filmova Paddington i Paddington 2.

TV producent Franklin Leonard napisao je na Twitteru: “Treba mi potvrda informacije da je Volodimir Zelenski ukrajinski glas Paddingtona".

Čak je i Hugh Bonneville, koji je u britanskoj verziji filmova svoj glas posudio gospodinu Brownu, na Twitteru zahvalio ukrajinskom predsjedniku.

Napisao je: “Do danas nisam imao pojma tko je dao glas @paddingtonbearu u Ukrajini. U svoje vam se ime zahvaljujem, predsjedniče Zelenski".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:54