DJECA ZLA

Srpska serija na HBO-u: U kući na Dedinju političar je ubijen u dramatičnim okolnostima. Žrtvi je ostao krvavi zlatnik u ruci...

Djeca zla, HBO

 Hbo/
Riječ je o ekranizaciji popularnog istoimenog bestselera, pisca i suca Miodraga Majića. ‘Djeca zla‘ prva su srpska serija na HBO

Nova serija "Djeca zla" imat će premijeru 2. studenog na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolazi cijela sezona.

Radnja ovog trilera smještena je u Beograd, gdje se u kući na Dedinju odvija dramatično ubojstvo političara. Nakon što nepoznata osoba ubije žrtvu i ostavi krvavi zlatnik u ruci, otvara se niz pitanja i događaja koji moraju biti riješeni. Potraga za ubojicom uvodi nas u svijet pun zločina iz strasti, osvete, upozorenja i simbolike.

Glumačku ekipu čine Radovan Vujović, Milica Janevski, Jovana Stojiljković, Zoran Cvijanović, Slaven Došlo, Nikola Kojo, Anica Dobra, Peđa Marjanović, Miodrag Dragičević i mnogi drugi.

Ekranizaciju popularnog istoimenog bestselera, pisca i suca Miodraga Majića, kako najavljuju iz HBO, koju čine 10 uzbudljivih epizoda potpisuju scenaristi Katarina Mitrović i Bojan Vuletić, dok je režija povjerena Ivanu Stefanoviću i Vladimiru Tagiću. Seriju su producirali Telekom Srbija i produkcijska kuća Firefly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:52