Velika vijest za ljubitelje

Snimaju se nove epizode kultne serije Fraiser, u ulozi slavnog psihijatra ponovno je Kelsey Grammer. ‘Plakao sam čitajući scenarij‘

Serija Frasier

 Kpa Publicity/United Archives/Profimedia/Kpa Publicity/United Archives/Profimedia
Streaming platforma Paramount+ najavila je oživljavanje sitcoma. Jane Leeves je pak dala naslutiti da se neće pridružiti seriji, radi uloge u seriji ‘Stažist‘

Vraća se "Frasier", jedna od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena. Streaming platforma Paramount+ najavila je oživljavanje sitcoma koji se prikazivao jedanaest sezona, od 1993. do 2004. godine te osvojio čak trideset sedam nagrada Emmy (kao najbolja humoristična serija prepoznat je pet godina zaredom).

"Frasier" prati priču o psihijatru (kojeg je publika upoznala u silno voljenom sitcomu "Kafić uzdravlje") Frasieru (Kelsey Grammer) koji se po povratku u rodni Seattle zaposli kao radijski voditelj te ponovno zbliži s ocem Martinom (John Mahoney), umirovljenim policajcem, te mlađim bratom, psihijatrom Nilesom (David Hyde Pierce). Važne uloge u razvoju priče igraju i Frasierova producentica Roz Doyle (Peri Gilpin) te Martinova pomoćnica Daphne Moon (Jane Leeves).

Novo izdanje kultne serije donosi deset epizoda. Kelsey Grammer reprizirat će ulogu Frasiera Crane, no povratak drugih članova poznate glumačke postave zasad još nije potvrđen, piše The Guardian.

Nova glumačka postava sastojat će se od novih likova. Voljeni likovi Roz, Daphne, Niles ne bi trebali biti dio stalnog postava, dok John Mahoney te pas Moose (Martin i njegov pas Eddie) nažalost više nisu s nama.

Hyde Pierce je ranije izjavio da zna da se "Frasier" vraća, no "ne zna u kojem obliku niti u kojem trenutku pa ne zna gdje će on tada biti niti što će u tom trenutku raditi". "Svakako me zanima što će smisliti", dodao je.

Leeves je pak dala naslutiti da se neće pridružiti seriji. Portalu Entertainment Weekly je otkrila da je posvećena ulozi u medicinskoj drami "Stažist" (The Resident).

Grammer se, s druge strane, veseli novim epizodama. U srpnju je potvrdio da je nekoliko puta pročitao završnu verziju scenarija prve epizode te da je plakao, što mu je drago.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:53