PONOVNO NA OKUPU

Službeni trailer ‘Prijatelja‘ je vani! Pogledajte kako danas izgledaju omiljene TV zvijezde

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Joey je vjerojatno otvorio lanac trgovina sendvičima, Monica je i dalje dosadnjikava, a Rachel možda ima vlastitu liniju odjeće...

Uoči početka emitiranja u SAD-u, koje je na platformi HBO Max najavljeno za četvrtak, 27. svibnja, objavljen je i službeni trailer povratničke hit serije "Friends: The Reunion". U dugoočekivanoj novoj epizodi popularne TV uspješnice pojavit će se svih šest članova originalne glumačke postave koju čine Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

- Bilo je to nevjerojatno vrijeme. Postali smo najbolji prijatelji i u stvarnom životu - izjavila je Cox, koja u kultnim "Prijateljima" igra Monicu Geller. S njom se složila i Aniston, koja utjelovljuje Rachel Green: "Zbilja smo poput obitelji! Nemam sestara, ali pretpostavljam da su sestre inače takve", rekla je aludirajući na kolegice s kojima je godinama dijelila set.

Glumci su u intervjuu za časopis People razgovarali o tome što misle da bi njihovi likovi sad mogli raditi u seriji.

- Voljela bih da je Rachel možda pokrenula vlastitu liniju odjeće - otkrila je Jennifer, a Courteney se nadovezala: "Monica bi vjerojatno bila opaka konkurencija drugim majkama i pokušavala ih u svemu nadmašiti, bilo da se radi o prodaji peciva u školi ili nečemu drugome. Uvijek pomalo dosadnjikava i naporna, možda bi bila na čelu Nacionalnog udruženja učitelja i roditelja".

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Perry pak vjeruje kako bi njegov lik Chandler Bing bio divan otac i odličan pisac komedija, a Kudrow o svojoj Phoebe kaže kako vjerojatno živi u Connecticutu s Mikeom i njihovom djecom (koja su, logično, drugačija od vršnjaka, baš poput majke), a ona je zadužena za umjetnički program u školi.

- Joey Tribbiani otvorio je lanac trgovina sendvičima - predviđa LeBlanc, a Schwimmer dodaje kako bi njegov lik Ross "uložio novac u Joeyjevu trgovinu i izgubio puno ušteđevine za svoju djecu".

- Preslatki su! Promijenili su se, Joey osobito, ali i dalje je šarmantan, dobro mu stoje sijeda kosa i koji kilogram više - komentirali su fanovi.

Specijal "Friends: The Reunion" ("Prijatelji: Ponovno zajedno") domaća publika moći će gledati i u Hrvatskoj, istoga dana, 27. svibnja, na HBO GO.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox, Jennifer Aniston i Matt LeBlanc na dodjeli nagrada Emmy 2002.
LEE CELANO/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:52