‘CRNO-BIJELI SVIJET‘

Saznali smo kada počinje nova sezona omiljene serije: ‘Snimalo se 100 dana, sada montiramo‘

Dvojnici Sanje Doležal, Mirka Novosela, Dražena Petrovića i Rajka Dujmića
 Privatna arhiva
Smještena u osamdesete godine prošlog stoljeća, serija evocira neke od najpoznatijih događaja tog vremena, a likovi su na prekretnici

Za malo manje od tri tjedna, točnije 14. prosinca, na HTV-u 1 počinje nova, dugoočekivana četvrta sezona "Crno-bijelog svijeta". Smještena u osamdesete godine prošlog stoljeća, serija evocira neke od najpoznatijih događaja tog vremena. Slavile su se pobjede Cibone, gledala "Dinastija" i slušao Radio 101 - jer, sredina je osamdesetih. Likovi koje pratimo protekle tri sezone sada su na prekretnici.

image
Srdjan Vrancic/Cropix

- Već u prvoj epizodi četvrte sezone pokazat ćemo s kim su i gdje su Žungul (Slavko Sobin), Una (Kaja Šišmanović), Jagoda (Anica Dobra), Jura (Sreten Mokrović), Ksenija (Jelena Miholjević), Dominik (Franjo Kuhar)... Mogu vam otkriti da ćemo u ovoj sezoni gledati kako se Žac (Karlo Maloča) sprema za služenje vojnog roka. Jesu li Kipo (Filip Riđički) i Marina (Sara Stanić) još zajedno? A, to ćete tek vidjeti - kaže Ivan Maloča iz Interfilma, koji nam otkriva da prva epizoda četvrte sezone kreće kadrom iz 2020. godine.

image
Snimanje serije 'Crno-bijeli svijet' s legendama radija 101
Marko Todorov/Cropix

Scenaristi i redatelji ovog serijala su Goran Kulenović i Igor Mirković, a u novoj sezoni vidjet ćemo oko 200 glumaca i pratit ćemo život svih likova koji su se dosad pojavili. Neki od njih su u trenutku kad je serija počela bili srednjoškolci ili su tek završavali osnovnu školu.

image
Studentica s Verna odglumila je kultnu scenu iz popularnog erotskog filma iz 80-ih
Privatna arhiva

- Oni koji su na početku bili mladi možda sada čekaju djecu, oni koji su bili djeca sada postaju mladi, neki od njih se zapošljavaju na Radiju 101, neki od njih su bili u vojsci. Jednostavno, prolaze kroz neke normalne životne situacije - rekao je za HRT Igor Mirković.

- Četvrta sezona snimljena je u 100 dana, a ekipa se sada nalazi u postprodukciji. Dok ćete vi gledati prve od ukupno dvanaest epizoda, mi ćemo montirati ostali materijal - ističe Maloča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:20