Nastavak borbe za moć

Počela je četvrta sezona ‘Nasljeđa‘: ‘Serija je intenzivnija nego ikad. No, ne vjerujemo u zajedništvo Loganove djece‘

Brian Cox, Nasljeđe, treća sezona

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia
Kritičari se pitaju mogu li braća nakon desetljeća nametnutog sukoba održati partnerstvo

HBO-ova hit serija "Nasljeđe", koja pričom o patrijarhu Loganu Royju (Brian Cox), vlasniku medijskog konglomerata Waystar RoyCo., te borbi njegovih budućih nasljednika za uspon i dobru poziciju u obiteljskom poslu, već tri sezone uspješno drži pažnju velikog broja gledatelja, ušla je u svoju četvrtu sezonu.

Ukoliko očekujete da "Nasljeđe" pred kraj postane svježije i dinamičnije, posljednja bi vas sezona mogla razočarati, piše The Verge te dodaje da se serija suviše čvrsto drži klasičnog narativa pa djeluje kao da joj nedostaje hrabrosti za izbore.

Prvi dio sezone podsjeća na prvu sezonu i odnose moći između milijardera i medijskog titana Logana Roya te njegove ambiciozne, no problematične djece, pišu.

Loganovi potezi su ujedinili troje najmlađe braće (Shiobhan, Romana i Kendalla), no četvrta sezona donosi nove izazove koji na površinu podižu animozitet, napetost i konflikte koji gledatelja navode da posumnja u njihovu odluku da se zajedno bore za pobjedu, a u ishod te borbe pogotovo, piše The Verge.

Sumnju u novopronađeno zajedništvo navedenog trija ističe i Indiewire, koji se pita mogu li braća nakon desetljeća nametnutog sukoba održati partnerstvo.

Variety daje nešto drugačiju perspektivu.

Jedna od ključnih epizoda sezone donosi neke od najboljih glumačkih momenata ovoga ansambla, piše Variety te nastavlja:

"Iako ovoj sezoni treba malo duže da uđe u petu brzinu, kada sumnjivi poslovni potezi uzmu maha, "Nasljeđe" postaje intenzivnije no ikad. A kako se počinje nazirati finale, serija ima spremnik pun benzina i glomaznu gorilu na gasu", zaključuje Variety.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:45