POTRESNI DOKUMENTARAC

Par se bori za skrbništvo nad oboljelom kćeri, koja im je oduzeta nakon što su optuženi za zlostavljanje...

Take Care of Maya

 Netflix/
Naše streaming preporuke: osim dokumentarca ‘Take Care of Maya‘, pogledajte i novu sezonu ‘I tek tako...‘, ali i romantični film o urednici koja se dolaskom na novi posao nađe u problemu...

Temperaturno daleko ugodniji vikend, ali i manje sunčan, kao stvoren je za streamanje. Ovo su naše preporuke uz koje novitete možete provesti slobodno vrijeme.

"I tek tako...", 2. sezona (Max)

Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) provela je cijelu prvu sezonu "And Just Like That..." užasnuta nakon smrti svog supruga Johna "Gospodina Savršenog" Prestona (Chris Noth). U drugoj sezoni Carrie je spremna krenuti dalje i ponovno prigrliti sav seks koji grad nudi. Druga sezona također obećava povratak Aidana (John Corbett) te Samanthe (Kim Cattrall). Nove epizode serije "And Just Like That..." emitirat će se svakog tjedna četvrtkom na Maxu, a od 22. lipnja dostupna su prva dva nastavka.

image

"The Righteous Gemstones"

Hbo/Planet/Profimedia/Hbo/planet/profimedia

"The Righteous Gemstones", 3. sezona (Max)

Ova, od kritičara hvaljena komedija autora Dannyja McBridea prati svjetski poznatu obitelj televizijskih propovjednika s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada. Ostavljeni da tumaraju nakon polumirovine svog patrijarha Elija Gemstonea (John Goodman), treća sezona prati Jesseja (McBride), Judy (Edi Patterson) i Kelvina (Adam Devine) zadužene za ogromno carstvo Gemstonea. Braća i sestre moraju raditi zajedno ako žele sačuvati nasljeđe Gemtsonea netaknutim. "The Righteous Gemstones" istražuje pokvareni svijet onih koji nude spasenje - onome tko ponudi najviše.

image

"The Perfect Find"

Netflix/Planet/Profimedia/Netflix/planet/profimedia

"The Perfect Find" (Netflix)

"Savršeno otkriće" dopadljiv je romantični film o modnoj urednici koja se dolaskom na novi posao odmah nađe u problemu. Jenna se pokušava vratiti nakon spektakularnog neuspjeha u modnoj karijeri. Guta svoj ponos i preuzima posao od starog neprijatelja. Stvari su u uredu dovoljno napete, ali onda ona shvati da je novi muškarac u njezinu životu slučajno sin njezine šefice, naravno neprijateljice. Glumačka ekipa je fantastična, s Gabrielle Union kao Jennom i nevjerojatnom Ginom Torres kao njezinom šeficom, a tu su i Niecy Nash, Janet Hubert i LaLa Anthony. Redateljica je Numa Perrier.

"Take Care of Maya" (Netflix)

Novi u Netflixovom katalogu dokumentaraca je film "Pobrinite se za Mayu" o paru s Floride koji se bori kako bi dobio skrbništvo nad oboljelom kćeri, koja im je oduzeta nakon što su optuženi za zlostavljanje djeteta. Ovaj istraživački dokumentarac potpisuje redatelj Henry Roosevelt. Jack i Beata Kowalski 2016. odveli su svoju kćer Mayu u bolnicu u St. Petersburgu na Floridi. Desetogodišnjakinja je primljena na hitnu s jakim bolovima u trbuhu. No umjesto kratkog boravka u bolnici, Maya je oduzeta roditeljima i tamo zadržana.

image

Take Care of Maya

Netflix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 01:01