PENELOPE I COLIN

Objavljen je prvi set slika iz nadolazeće sezone hit serije ‘Bridgerton‘

Nicola Coughlan, Bridgerton, treća sezona

 Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Prve četiri epizode nove sezone na Netflixu će se naći 16. svibnja, dok će obožavatelji na preostale četiri epizode čekati do 13. lipnja

Nakon što je prije dva tjedna objavljena dugoočekivana najava datuma izlaska treće sezone iznimno popularnog "Bridgertona", fanovima je, u božićnom duhu darivanja, stigla i nova poslastica u obliku prvog seta fotografija nove sezone Netflixove hit serije.

Kao što je najavljeno, prve četiri epizode nove sezone na spomenutoj će se platformi naći 16. svibnja, dok će obožavatelji na preostale četiri epizode čekati do 13. lipnja.

Za razliku od prve sezone, čiji su protagonisti bili Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i vojvoda od Hastingsa (Regé-Jean Page) te druge koju su predvodili Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) i Kate (Simone Ashley), ovoga se puta fokus stavlja na ljubavnu priču Colina Bridgertona (Luke Newton) i Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Osim ljubavnih peripetija Penelope čekaju i neodgovorena pitanja o budućnosti njena prijateljstva s Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), piše The Hollywood Reporter.

"Julia Quinn, koja je napisala ovu knjigu je rekla: ‘Ovo je jedna od najvažnijih ljubavnih priča u cijelom serijalu ‘Bridgerton‘ i ispalo je da je riječ o prijateljskoj ljubavi‘", otkrila je Coughlan na tu temu.

Što donosi nova sezona? Što li je na pomolu za obitelj Bridgerton?

Kako je navedno u sažetku: Nakon što je čula kako je o njoj zborio, Penelope Featherington napokon je odustala od dugogodišnje zaljubljenosti u Colina Bridgertona. No, istodobno je odlučila i da je došlo vrijeme da pronađe muža, po mogućnosti onoga uz kojega će moći zadržati neovisnost prijeko potrebnu za održavanje dvostrukog života. U tom će joj se pothvatu na putu ispriječiti nedostatak samopouzdanja.

Colin se, s druge strane, s putovanja vratio s novim izgledom i stavom. Na njegovo iznenađenje, Penelope, jedina osoba koja ga je cijenila onakvog kakav jest, prema njemu se odnosi pomalo hladno. Kako bi povratio njeno prijateljstvo, ponudit će joj pomoć pri stjecanju samopouzdanja potrebnog za pronalazak muža. Kada poduka postane i suviše efikasna, Colin će morati promisliti jesu li njegovi osjećaji za Penelope uistinu striktno prijateljski. Penelopin život još će više zakomplicirati svađa s Eloise, koja je pronašla neočekivanog, novog prijatelja. Za to vrijeme, tajni život Penelopinog alter ega Lady Whistledown bit će sve teže držati u sjeni.

Predstojeća sezona temelji se na četvrtoj knjizi serijala "Bridgerton" naziva "Romancing Mister Bridgerton". Treća knjiga u nizu, koja zasad nije adaptirana, u središte stavlja Colinova brata Benedicta (Luke Thompson).

Pri stvaranju ovog novog poglavlja serije producentske kuće Shondaland, uzde su se našle u novim rukama - onima Jess Brownell. Glumačka postava, s druge je strane, usprkos dolasku novih likova, puna poznatih lica. Uz Ashley i Baileyja, tu su i Thompson, Golda Rosheuvel (kraljica Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton) i drugi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:00