FOTO UBOD

Ne, ovo nije beskućnik u centru Zagreba. Ovo je jedna od najvećih holivudskih zvijezda

Keanu Reeves

 Korana Sutlić
Zaželjeli smo mu sreću, što će mu trebati večeras, jer, poznato je, nastupa na INMusicu, a trenutačno je jako loše vrijeme

Znate li ono jutro kad se probudite i imate osjećaj da ćete upoznati zvijezdu svoje mladosti iz kultnog Matrixa, filma koji je za mene početak i kraj. To je baš bilo takvo jutro. A upravo to mi se i dogodilo.

Kao i sve redakcije, pokušavali smo saznati gdje je odsjeo Keanu Reeves, gdje bismo ga u Zagrebu mogli vidjeti prije nastupa s njegovim bendom Dogstar, ali nismo uspjeli. No, onda smo se pješke uputili obići zagrebačke hotele, za koje smo pretpostavljali da bi ovaj glumac mogao biti u njima.

Kad smo prilazili jednom hotelu u centru grada, vidjeli smo neobičan prizor: ispred hotela, na podu, oslonjen o zid, sjedio je muškarac u crnom jeansu. "Ono mora da je Keanu, samo on je tako opušten", rekla sam svojem kolegi, ni sama ne vjerujući da će se to potvrditi, samo sekundu kasnije. Za njega se zna da ga se može sresti na mjestima gdje takvu zvijezdu ne bi nitko očekivao, kao kad je snimljen kako se vozi u metrou ili druži s beskućnicima. Također, poznat je kao dobra osoba.

Kad smo prišli bliže, to je stvarno bio junak filmova Brzina, John Wick, Pakleni val i ostalih. Sjedio je na podu, mi smo ga snimili, i onda je rekao pomalo tužna glasa: "Pričam na telefon, to je moje privatno vrijeme", navikao valjda da mu se ruši privatnost. Bio je taman stigao u Zagreb, sjeo je malo pred hotel na zrak, prije odlaska u sobu. Diskretno smo pričekali sa strane, opet mu prišli kad je ustao i snimili se s njim, ovaj put uputio nam je osmijeh...

image

Keanu Reeves i naša novinarka

Zaželjeli smo mu sreću i dobar provod, što će mu trebati večeras, jer, poznato je, nastupa na INMusic festivalu u utorak, a trenutačno je jako loše vrijeme u Zagrebu. Keanu Reeves večeras nastupa s bendom Dogstar. I izgleda da dolazi sunce.

image

Keanu Reeves

Korana Sutlić/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 09:16