LJUBAV ZA ODRASLE

Na što je sve spremna izdana i prevarena žena kako bi spriječila urušavanje vlastita života?

Ljubav za odrasle

 Netflix/ Youtube screenshot
Ugodni život supružnika naprasito će prekinuti bolno saznanje o Christianovoj ljubavnoj aferi s mladom arhitekticom Xenijom

Ukoliko ste ljubitelj/ica nordijskog noira te jedinstvene i prepoznatljive lepeze elemenata koji čine priču skandinavskog krimića, Netflix bi mogao imati ugodno iznenađenje za vas.

Skandinavski sadržaji i dalje osvajaju, pokazuje uspjeh danskog kriminalističkog filma "Ljubav za odrasle" (Kærlighed for voksne). Film temeljen na istoimenoj knjizi (Anna Ekberg) te scenariju Andersa Rønnowa Klarlunda i Jacoba Weinreicha, koji se trenutno pozicionirao na četvrto mjesto u Netflixovoj kategoriji filmova, u stopu slijedeći američki film "Vrijeme za mene" s komičarom Kevinom Hartom i glumcem Markom Wahlbergom u glavnim ulogama, donosi priču o Christianu (Dar Salim) i Leonori (Sonja Richter), bračnom paru i roditeljima sina koji se netom oporavio od bolesti. Ugodni život supružnika naprasito će prekinuti bolno saznanje o Christianovoj ljubavnoj aferi s mladom arhitekticom Xenijom (Sus Wilkins), a njegova nevjera nagrist će povjerenje, izazvati oluju mračnih osjećaja te pokrenuti nezaustavljivu lavinu opasnih događaja koji bi mogli imati fatalne posljedice.

Koji će biti Leonorin sljedeći korak, a koje posljedice Christianovih postupaka? Na što je sve spremna izdana i prevarena žena kako bi spriječila urušavanje vlastita života?

Glumačka ekipa psihološkog trilera/drame Barbare Rothenborg, dijelom sastavljena od glumaca koji se pojavljuju u ponajboljim skandinavskim naslovima poput "Mosta", "Ubojstva", "Borgena" te "Lutaka od kestena", donosi mješavinu intrige, misterija, napetosti, strasti, očaja, bijesa, nasilja i pomračenosti, sastojaka kojima autori gledatelja namjeravaju držati prikovanog za ekran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 00:49