ROMANTIČNI AKCIJSKI

Kemija između Emily Blunt i Ryana Goslinga je neosporna. Naklapanja o ‘Kaskaderu 2‘ treba uzeti ozbiljno

Ryan Gosling i Emily Blunt, Universal Pictures, The Fall Guy (2024).

 Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia
Aaron Taylor-John­son, za koga se govorka da će biti budući James Bond, morao bi pažljivije birati uloge te izbjegavati da bude dubler Ryana Goslinga

Davida Leitcha još će dugo pratiti sjena "Johna Wicka". Dugogodišnji kaskader zajedno s kolegom Chadom Stahelskim (također se kalio u toj profesiji) potpisao je prvi film franšize koja se sve više razgranava, no već prvim samostalnim ostvarenjem, "Atomska plavuša" sa Charlize Theron, pokazao je puno veće ambicije, njegovao duge kadrove i preferirao žene kao borce. Netko tko je upoznao film iznutra bio je kao stvoren da režira "Kaskadera", pogotovo što je prije toga napravio dva blockbustera ("Dead­pool 2", "Brzi i žestoki: Hobbs­ & Shaw") i jedan žestoki akcić ("Brzina metka" s Bradom Pittom, koga je često mijenjao u opasnim scenama).

Novina je u tome što je njegov film profiliran kao romantična komedija s puno akcije, vrlo dobri protagonisti su mu Ryan Gosling i Emily Blunt, ali u epizodama ima još puno poznatih glumačkih imena, ponajprije Hannah Waddington iz serije "Ted Lasso" i Aaron Taylor-John­son, za koga se govorka da će biti budući James Bond. Kad je već tako, morao bi pažljivije birati uloge te svakako izbjegavati da bude dubler Ryana Goslinga. Potonji je zbilja dobar u filmu, "kemija" između njega i Emily Blunt je neosporna, pa naklapanja da ćemo u skoro vrijeme gledati "Kaskadera 2" treba uzeti ozbiljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 09:10