Cinestar

Južni vjetar: Život na kocki, igranje prema pravilima međunarodnih narkokartela...

Južni vetar Ubrzanje

Premijera filma ‘Južni vjetar: Ubrzanje‘ je večeras, a film kreće u distribuciju 11. studenog

Nakon što je ovo ljeto prikazan na filmskom festivalu u pulskoj Areni, akcijska franšiza "Južni vetar" koja je oduševila cijelu regiju, napokon stiže u kina.

Drugi dio, "Južni vjetar: Ubrzanje" premijerno stiže u utorak u CineStar Zagreb, a svečanoj premijeri nazočit će i ekipa filma, a 11. studenoga u redovnu kinodistribuciju diljem Hrvatske.

Prvi film "Južni vjetar" redatelja Miloša Avramovića 2018. godine postao je najgledaniji film u regiji u prethodna dva desetljeća.

Nakon filma je snimljena serija od 14 epizoda, a sad se život glavnog lika Petra Maraša nastavlja tamo gdje je stala serija. Petar Maraš u novom filmu koristi sve prednosti novostečenog statusa "nedodirljivog vođe srpskog podzemlja", pod zaštitom same države. U želji da proširi i ozakoni posao, nezakonito stečeni novac Maraš ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo doznaje vijesti zbog kojih će biti prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu.

Život na kocki, igranje prema pravilima međunarodnih narkokartela i brojne spektakularne akcijske scene - to su samo neki detalji onoga što donosi "Ubrzanje".

Miloš Biković i Miodrag Radonjić ponovo su u ulogama Maraša i Baće, a podršku im daje Car, kojega igra glumačka legenda Miki Manojlović. Luka Grbić je u ulozi mlađeg Maraša, a vodeća ženska junakinja je Jovana Stojiljković. Film se dijelom snimao i u Hrvatskoj, a u ovom ćemo dijelu među ostalima gledati Gorana Navojca, Aleksandra Berčeka, Mariana Valeva, Zacharyja Baharova, Maka Marinova, Anastasiju Everall i mnoge druge. Zbog velikog interesa publike CineStar je za tu večer omogućio posjetiteljima da osiguraju svoja mjesta u više dvorana CineStara Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:47