IZNENAĐENJE

Justin Timberlake će glumiti u novom filmu Woodyja Allena

Justin Timberlake ove godine na Euroviziji
Naslov i radnja filma koji će se snimati na jesen u New Yorku i dalje se čuvaju u tajnosti

Za svoj 48. film redatelj Woody Allen ponovno je odabrao neuobičajenu glumačku postavu. Naslov i radnja filma koji će se snimati na jesen u New Yorku i dalje se čuvaju u tajnosti (osim da je vrijeme radnje smješteno u 50-e godine 20. stoljeća), ali je sada poznato da će u filmu glumiti pop zvijezda Justin Timberlake, Kate Winslet, Juno Temple i James Belushi.

Justin Timberlake je svjetsku slavu stekao kao glazbenik, ali je od 2008. nekoliko godina posvetio filmskoj karijeri. U tom je razdoblju glumio u filmovima 'Društvena mreža', 'Zločesta učiteljica', 'In Time', ' Inside Llewyn Davis' i 'Friends with Benefits'. Iako se 2013. vratio glazbenoj karijeri, u ovogodišnjem animiranom filmu 'Trolovi' dao je glas. Ipak, stigao je nastupiti i na ovogodišnjoj Euroviziji.

Premijera Allenovog zadnjeg filma 'Cafe Society' održana je u svibnju u Cannesu, ponešto zasjenjena javnim istupom Allenovog sina Ronana Farrowa, koji je javno optužio svog 80-godišnjeg oca da je zlostavljao njegovu sestru Dylan Farrow dok su bili djeca.

U međuvremenu, Woody Allen je pri kraju snimanja svog prvog televizijskog serijala koji se sastoji od šest epizoda, a u njemu, osim samog redatelja, glume Miley Cyrus i Elaine May. Serija će biti prikazana na Amazon Prime Video streaming servisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 04:38