‘La Favorite‘

Johnny Depp snima prvi film nakon suđenja, jedna od lokacija i Versailles

Johnny Depp

Bit će to prvi film kojeg će slavni glumac snimati na francuskom. Jezik je naučio dok je živio s Vanessom Paradis

Johnny Depp se uskoro vraća na Netflix, i to s novim filmom u francuskoj produkciji, koji se zove "La Favorite".

U filmu Depp glumi francuskog kralja Luja XV, a poznata francuska glumica Maïwenn Le Besco režira, ali i glumi Jeanne du Barry, Lujevu ljubavnicu.

Bit će to prvi film u kojem će Depp glumiti na francuskom, jeziku kojeg je naučio dok je u toj zemlji živio s Vanessom Paradis.

Netflix nije direktno uključen u stvaranje filma. Po pisanju Independenta, film će se na toj platformi prikazivati isključivo u Francuskoj.

Snimanje je zakazano za ovo ljeto, a trebalo bi trajati tri mjeseca. Među ostalim, snimat će se i u dvorcu Versailles. Bit će to prva Deppova kino uloga od suđenja s bivšom Amber Heard, koje je pratio cijeli svijet.

Posljednji film kojeg je snimio prije toga bio je "Minamata" Andrewa Levitasa iz 2020. godine. Taj je film pričao priču o fotografu W Eugene Smithu.

Šestotjedno suđenje Depp-Heard završilo je u njegovu korist.

Jack Whigham, koji je predstavljao Deppa u Creative Artists agenciji, a kasnije i u Range Media Partners, je rekao na sudu: "Nakon članka u kojem je Heard govorila o Deppu, bilo je nemoguće naći mu filmsku ulogu."

U prilog tome je dao činjenicu da je Depp trebao zaraditi 22 milijuna dolara od "Pirata s Kariba", koji su trebali snimati novi nastavak, a on je trebao ponoviti ulogu Jacka Sparrowa. No izbacili su ga s popisa glumaca nekoliko dana nakon što je objavljen sporni članak u Washington Postu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:37