OMAKNULO IM SE

Jeste li ih primijetili? Fanovi su uočili ovih pet grešaka u popularnoj seriji ‘Squid Game‘

Kadar iz serije Squid Game
 Netflix/Youtube
Donosimo nekoliko grešaka koje su otkrili samo najiskusniji obožavatelji serije.

Seriju 'Squid Game' na Netflixu je pogledalo 111 milijuna kućanstava širom svijeta,a njegova osebujna i pomalo sadistička priča u devet epizoda i mnoge je Hrvate prikovala uz ekrane.

No, kao i kod većine snimanja, tijekom procesa rada znaju se pojaviti greške koje nitko ne primijeti prije emitiranja. Donosimo nekoliko grešaka koje su otkrili samo najiskusniji obožavatelji serije.

456 igrača dobrovoljno odlučuju sudjelovati u igri jer očajnički traže novac zbog svojih velikih financijskih dugova.
Glavni protagonisti i brojevi koji su im dodijeljeni su Seong Gi-hun (456), Cho Sang-woo (218), Oh Il-nam (001), Kang Sae-byeok (067), Abdul Ali (199), Yang Deok-su (101) i Han Mi-nyeo (212). Događa se da je nekoliko brojeva ostalih igrača nehotice promijenjeno tijekom epizoda. Primjerice, igrač broj 061 u jednoj sceni je žena, a u drugoj muškarac srednjih godina.

U sedmom poglavlju igre Lignje sudionik broj 013 pokazuje svoje sposobnosti razlikovanja kaljenog stakla i lažnog stakla u pretposljednjoj igri, što mu daje određenu prednost u odnosu na ostale. Kad Vođa odluči pogledati njegove osobne podatke vidimo da je sudionik 013 rođen 1897. godine, što bi značilo da ima čak 124 godine.

U petom poglavlju policajac Hwang Jun-ho odlučuje temeljito istražiti igru ​​Lignje, a zatim čita svaki od povjerljivih dokumenata radi informacija. Ono što je u ovoj sceni najviše privuklo pažnju gledatelja bila je pogrešno napisana riječ. Umjesto 'strogo povjerljivo' producenti serije nisu shvatili da su napisali Top Scrert.

Mnogi sljedbenici nisu oprostili što se jedan protagonist morao više boriti, za razliku od drugih sudionika, u drugoj igri serije, koja se sastojala od razbijanja kolačića. Naime, kišobran prikazan na početku igre bio je jednostavnijeg oblika od onog koji je dobio Seong Gi-hun (456).

image
Scena iz serije Squid Game
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

U posljednjem poglavlju igre Lignje, Seong Gi-hun (456) pojavljuje se na sceni s mobilnim telefonom Samsung S7, ali nakon što stigne na aerodrom, ima Samsung S3.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:34