PLANETARNO POPULARNA

Izašao je novi teaser za seriju ‘La Casa de Papel‘: Fanovi komentiraju samo jednu stvar

La Casa de Papel
 NETFLIX/ AFP
Ako još uvijek niste pogledali prvi dio pete sezone popularne serije, radije preskočite sljedeće rečenice...

Za drugi i posljednji dio pete sezone najpopularnije Netflixove serije "Kuća od papira" (La Casa de Papel), objavljen je teaser. To je španjolska kriminalistička drama koja je stekla svjetsku popularnost, a završila je prvu polovicu pete sezone pogibijom Tokio, jedne od glavnih likova.

Novi teaser prikazuje pljačkaše kako oplakuju gubitke u svojim redovima, a u pozadini se čuje Profesorov glas.

"U posljednjih nekoliko sati izgubio sam neke vrlo važne ljude i neću dopustiti više ikome da umre zbog ove pljačke", rekao je.

Helsinki je zarobljen ispod stuba i potrebna mu je amputacija noge, a Stockholm je nesvjesna zbog utjecaja morfija. Ali vojska se sprema za napad i u jednom trenutku se čak vidi i kako Profesor izvlači pištolj. Nakon što je objavljen teaser, većina pratitelja komentirala je istu stvar.

"Ali bez Tokio", "Tokio, bez tebe nije isto", "Nedostajat će mi Tokio", "Tužno je znati da će ova priča završiti bez Tokio, Helsinkija, Berlina, Nairobi, Moskve i Osla", neki su od komentara.

Novi glumci u petoj sezoni su - Patrick Criado kao Berlinov sin Rafael, Miguel Ángel Silvestre kao Tokijin bivši dečko René, José Manuel Seda kao načelnik vojske Sagasta.

Među pljačkašima, koji se umjesto osobnim imenima nazivaju imenima gradova, jednu od uloga ima i hrvatski glumac Luka Peroš.

Osim Mortea, Ituña, Alonsa i Herrána, u petoj sezoni glumačke ekipe sudjeluju i Úrsula Corberó kao Tokio, Jaime Lorente kao Denver, Esther Acebo kao Stockholm, Hovik Keuchkerian kao Bogota, Rodrigo de la Serna kao Palermo, Najwa Nimri kao Alicia Sierra, Belén Cuesta kao Manila, Enrique Arce kao Arturo, Darko Perić kao Helsinki, Luka Peroš kao Marseille, Fernando Cayo kao Coronel Tamayo i José Manuel Poga kao Gandía.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:00