PROMJENA U ‘PROVJERENOM‘

Ivana Paradžiković i Nova TV raskinuli ugovor: ‘Nakon 15 godina došlo je vrijeme za nove izazove‘

Ivana Paradžiković
 Goran Mehkek/Cropix
Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade, rekli su s Nove TV

Voditeljica i urednica emisije Provjereno, Ivana Paradžiković, u srijedu je objavila kako je "nakon 15 godina na Novoj TV došlo vrijeme za promjene i nove profesionalne izazove".

- Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali, rekla je Paradžiković, a prenosi Dnevnik.hr.

- Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi, izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

- Sporazumno je raskinut u ugovor o radu između Nove TV i Ivane Paradžiković na zadovoljstvo obiju strana - rekao je odvjetnik Saša Pavličić-Bekić potvrdivši da je popodne raskinut odnos voditeljice Provjerenog i Nove TV.

Ivana Paradžiković od samih je početaka dio tima emisije Provjereno. Prvo kao novinarka, potom kao voditeljica od 2009. godine, a godinu dana kasnije i kao urednica. Emisija je za to vrijeme dobila brojne nagrade i priznanja te doprinijela boljitku društva. Istraživačka emisija Provjereno bavi se svim važnim problemima društvene i političke svakodnevice.

Dugogodišnji i nagrađivani reporter emisije Provjereno, Mato Barišić, postaje urednik emisije. Od prvog dana je član redakcije Provjereno, istraživao je najrazličitije teme i svojim novinarskim stilom doprinio uvelike uspjehu emisije, ističu s Nove TV. Ema Branica nastavit će snimati priloge, ali će i voditeljskom ulogom sudjelovati u stvaranju emisije Provjereno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:33