NEUKUSAN SADRŽAJ

IGRA PRIJESTOLJA ŠOKIRALA GLEDATELJE 'Princ s golim prostitutkama koje žele samo njega ipak je previše!'

Epizoda ove uzbudljive serije uspjela je šokirati i najvjernije fanove

Princ se skida, a potom pred njega stane grupa zanosnih ljepotica koje su zapravo prostitutke i postoje samo zato da bi njemu udovoljile. Iako zvuči kao scena iz porno filma zapravo se radi o sceni iz posljednje prikazane epizode popularne serije 'Igra prijestolja'.

Epizoda ove uzbudljive serije uspjela je šokirati i najvjernije fanove, a naišla je na brojne kritike stručnjaka. Najviše ih uznemiruje što je serija popularna među mlađom populacijom pa se pitaju kakvu ona poruku zapravo šalje mladim djevojkama.

- Što djevojke zapravo uče iz ovakvog sadržaja? Da muškarce interesira isključivo njihovo tijelo i da je njime najjednostavnije pridobiti pozornost, kazala je Miranda Suit iz organizacije Safermedia.

- Kada djeca to gledaju na televiziji misle da je takvo ponašanje prihvatljivo. Uz promicanje lošeg stava prema ženama, ova serija je i puna nasilnih scena. Da li je silovanje i zabavljanje s prostitutkama zaista sadržaj koji nam je potreban u udarnom terminu, dodaje Miranda.

Na Twitteru i Facebooku također su se pojavile brojne reakcije nezadovoljnih gledatelja.

'Samo nasilje i seks. Ništa pametno i ništa korisno. Ova scena je potpuno neukusna i ipak je previše za udarni termin', napisao je jedan korisnik.

Podsjetimo, 'Igra prijestolja' je američka srednjovjekovna fantastična televizijska serija koju su kreirali David Benioff i D. B. Weiss. Serija se u originalu prikazuje na HBO-u, a temeljena je na vrlo uspješnoj seriji romana Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, dok je dobila naziv po prvom romanu u serijalu nazvanom Igra prijestolja. Serija je sa svojim emitiranjem započela 17. travnja 2011. godine. Naišla je na brojne pozitivne, ali i negativne kritike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:20