GAF NA PRISAVLJU

HRT emitirao krivi nastavak Crno-bijelog svijeta! Nakon isprike, ipak pustili i novu epizodu omiljene serije

HRT se za emitiranje krive epizode serije ispričao tijekom prijenosa
 Screenshot/hrt
Na javnoj televiziji su se već tijekom emitiranja krive epizode ispričali gledateljima

Veliki gaf HRT-a večeras.

Umjesto dugo najavljivane prve epizode nove četvrte sezone "Crno-bijelog svijeta" greškom je očito puštena stara epizoda iz treće sezone.

Čitatelji Jutarnjeg su odmah regirali i u čudu javljali da nešto nije u redu. Naime, četvrta sezona trebala je početi u 1985. godini u kojoj su likovi u posve drugim scenama.

Tijekom emitiranja, HRT je pustio i kratku ispriku u kojoj priznaju da su emitirali krivu epizodu, a u 21:35 su se odlučili dodatno posuti pepelom te su počeli s emitiranjem najavljene i dugo iščekivane epizode.

Disciplinske mjere

S Prisavlja su tijekom večeri izdali i priopćenje o ovom programskom incidentu.

- Zbog ljudskog faktora - pogreške u ispisu naloga za emitiranje - večeras je u emitiranju programa HTV-a došlo do velikog propusta, pa je umjesto 1. epizode nove 4. sezone krenula zadnja epizoda 1. sezone "Crno-bijelog svijeta". Pogreška je nakon nekoliko minuta ispravljena, a HRT će zbog toga poduzeti disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za ovu veliku pogrešku, te se ispričava gledateljima zbog nastale situacije, navodi se u priopćenju.

Zbog neplanirane 'nepogode' u progamskoj shemi za pola sata je odgođeno emitiranje Otvorenog, Dnevnika 3 i drugih planiranih emisija.

7 godina mlađi Sobin

Glumac Slavko Sobin, jedna od zvijezda serije "Crno-bijeli svijet", na Instagramu se našalio da mu je bilo super vidjeti sedam godina mlađu verziju sebe.

"Pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovoriti na pitanje na koje ne mogu zamisliti odgovor", napisao je Sobin te priložio prizor iz greškom emitirane epizode. Glumčeva je objava u kratkom roku prikupila preko 2.500 lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 01:23