FREDDY U PRVOM PLANU

Dom iz snova: Luksuzna kuća iz ‘Strave u Ulici brijestova‘ prodana za 2,9 milijuna dolara

Bijela kupaonica koja je zadivila internet.

 Profimedia
Kuća je bila na prodaji od listopada, a za nju se inicijalno tražilo čak tri i pol milijuna dolara

Poznata kuća iz kultnog horor filma "Strava u Ulici brijestova" smještena u Los Angelesu ima novog vlasnika, a za nju je izdvojio vrtoglavih 2.980.000 američkih dolara, prenosi portal TMZ.

image

Pročelje.

Profimedia

Kuća je zauzela važno mjesto u povijesti kinematografije svojom pojavom u hororu iz 1984., a uz prepoznatljivo pročelje, ovaj dom iz snova na dva kata sadrži tri spavaće sobe i četiri i pol kupaonice, zajedno s bazenom i kućom za goste u stražnjem dvorištu.

image

Ulaz u kuću.

Profimedia
image

Atraktivna kuhinja.

Profimedia

Fotografije Anthonyja Barcela s Freddyjem Kruegerom u prvom planu prikazuju prostranu kuhinju s modernim narandžastim pultom koji se nalazi ispod niza elegantnih metalnih svjetiljki. Udoban dnevni boravak s francuskim vratima koja omogućuju obilje prirodnog svjetla i pristup stražnjem dvorištu, a posebice je primamljiva prostrana spavaća soba sa stropnim svjetlima i podovima od oraha.

image

Bijela kupaonica koja je zadivila internet.

Profimedia

Brojni komentari na internetu istaknuli su impresivnu kupaonicu s potpuno bijelim interijerom. Masivna kada jedne od četiriju kupaonica nalazi se blizu ruba sobe, dok su umivaonici na drugom kraju prostorije, pored širokog ogledala.

image

Atraktivna kuhinja.

Profimedia
image

Stražnje dvorište.

Profimedia

Dvorište je jednako zadivljujuće, a odlikuju ga bazen i njegovan travnjak koji ga okružuje. Kuća je bila na prodaji od listopada, a za nju se inicijalno tražilo čak tri i pol milijuna dolara.

image

Dnevna soba.

Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:38