‘1899‘

Ako ste bili ludi za serijom ‘Dark‘, tvorci Netflixova hita imaju novu mističnu TV poslasticu za vas

Serija '1899'

 Screenshot YouTube
Nalazimo se na imigrantskom parobrodu koji putuje iz Europe u New York na prijelazu prošlog stoljeća...

Dvije godine nakon treće i posljednje sezone njihovog globalnog Netflixovog hita "Dark", izokrenuti umovi njemačkog showrunnera Jantjea Friesea i redatelja, odnosno, producenta Barana bo Odara vraćaju se sa serijom nazvanom "1899".

Netflix je upravo izbacio prvu najavu za novu seriju, koja će, kako izgleda, iznjedriti brojne komentare i teorije što se zapravo u seriji događa, baš kako je bio slučaj i s "Darkom", piše Hollywood Reporter.

Nalazimo se na imigrantskom parobrodu koji putuje iz Europe u New York na prijelazu prošlog stoljeća. Na brodu su putnici različitih podrijetla i nacionalnosti, no ujedinjeni činjenicom da “svi od nečega bježe”.

Kada grupa naiđe na drugi brod, "Prometheus", koji je bio nestao mjesecima i pluta na otvorenom moru, njihovo putovanje poprima neočekivani zaokret.

image

Prizor iz najave

Screenshot YouTube

Višejezična drama sadrži internacionalnu glumačku ekipu koja uključuje, među ostalim, Emily Beecham, Aneurina Barnarda, Andreasa Pietschmanna, Miguela Bernardeaua, Macieja Musiala, Lucasa Lynggaarda Tonnesena, Rosalie Craig, Yanna Gaela, Mathilde Ollivier, Isabellu Wei i Fflyna Edwardsa. Svi glumci govorit će na svojim materinjim jezicima.

Seriju "1899" možemo nazvati i tehničkim eksperimentom. Cijela prva sezona od osam epizoda snimljena je u virtualnom studiju koristeći vrhunsku "LED-Volume tehnologiju", koja koristi pogon (engine) videoigara za stvaranje virtualnih setova i lokacija, omogućujući snimanje složenih vizualnih efekata. Virtualni studio, Dark Bay, nalazi se na parceli Studio Babelsberg izvan Berlina i u suvlasništvu je Babelsberga te Friese i Odarove produkcijske kuće Dark Ways, uz potporu Netflixa. U razvojnu fazu virtualne produkcije bile su uključene filmske tvrtke Arri, Faber i Framestore.

Trailer za "1899" samo nagovještava ono što dolazi, pružajući nekoliko privlačnih informacija kako bi privukli obožavatelje natrag na ono što izgleda kao jednako čudno i autentično putovanje kao i "Dark".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 00:14