ZA CRNOG

U SPOMEN OMILJENOM MAJSTORU Tattoo i piercing majstori iz cijele Hrvatske okupljaju se na memorijalnoj konvenciji za Gorana Crnjca

 Facebook
Tetoviranje i piercing u Vintage Industrial Baru trajat će od 12 do 20 sati nakon čega se druženje uz glazbeni program nastavlja sve do 2 ujutro

Mnogo ljubitelja tetovaža u Hrvatskoj, a i šire, upoznati su s radom i djelom tattoo studija ’Crni’ – a mnogi imaju i njegov trag na svojoj koži. Umjetnički put Gorana Crnjca Crnog zanimljiv je za svakog štovatelja tattoo umjetnosti kao i za majstora u nastajanju.

No, prošle je godine njegov put prerano prekinut kada je izgubio borbu s teškom bolešću.

Iza Crnog su ostali žena i dijete, a njegovi su prijatelji odlučili pokrenuti memorijalnu konvenciju na kojoj bi se jednom godišnje okupljali tattoo, piercing majstori, brijači i sva ostala ekipa koja ide uz tattoo. Oni će tetovirati, šišati i pirsati sve zainteresirane u četvrtak 10. ožujka s početkom u 12 sati u Vintage Industrial Baru. Nakon ukrašavanja tijela, održat će se i glazbeni program u čast Crnog.

Tetoviranje i piercing trajat će od 12:00 do 20:00 sati nakon čega se druženje uz glazbeni program nastavlja sve do 2:00 ujutro.





Ako ste zainteresirani za tetoviranje kod Igora, bilo bi dobro da što prije rezervirate svoj termin, zato jer Igor kod nas gostuje samo jedan dan :D

Posted by Tattoo & Piercing Studio Crni on Saturday, September 5, 2015




Minimalna donacija za sudjelovanje iznosi 20 kn i obavezna je.

Više informacija o sudionicima potražite na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/1689239637990777/

U sklopu događaja sudjelovat će mnoga poznata imena subkulture tetoviranja, piercinga i drugih sličnih aktivnosti: Tattoo Mezga, Tattoo M iz Varaždina, Mario (Memories Tatto) iz Zagreba, Matteo (Hood Ink) iz Pule, Maja i Darja (Imaginarium custom tattoos) iz Zagreba, Zele (Zagreb Tatto), Marko (Megrim Tattoo) iz Karlobva, Kiki (Kik Tattoo)iz Osijeka, Vjeko (Myst Tattoo) iz Siska i Saba (Sababoy Tattoo) iz Zagreba.

Piercing vještine zastupat će Bernarda iz Varaždina i Ivana i Bo iz Zagreba.

Popratni sadržaj uključuje suspenzije koje će demonstrirati Dino Helvida, brijačnicu Marka Šimunovića i ples oko šipke (Mia Kuleš).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 00:19