SVE ZA LUIS VUITTON

Kakva snimka, dvojica najvećih zajedno su pozirali na 3000 metara visine: ‘Bili smo veliki suparnici, a danas...‘

Rafael Nadal

 Filippo Monteforte/Afp
Nekadašnji "zakleti" neprijatelji na teniskim terenima, postali su dobri prijatelji pred kraj njihovih profesionalnih karijera

Roger Federer i Rafael Nadal glavne su zvijezde nove kampanje Core Values luksuznog brenda Louis Vuitton. Kampanja, koju je snimila legendarna fotografkinja Annie Leibovitz, prikazuje teniske šampione, i velike protivnike na terenu, koji se penju na vrh talijanskog planinskog lanca Dolomita. Slike odgovaraju sloganu kampanje „Postoje putovanja koja se pretvaraju u legende“ piše The Hollywood Reporter.

Novoobjavljena kampanja prikazuje 42-godišnjeg Federera i 37-godišnjeg Nadala na 3 tisuće metara visine.

„Znam koliko je važnih ikona bilo dio ove kampanje, tako da sam jako ponosan što sam i ja uvršten i još više na to što dijelim iskustvo s Rogerom Federerom. Bio je moj najveći rival, a sada mi je blizak prijatelj“, rekao je Nadal u objavi.

„Bila je jedinstvena prilika raditi na ovoj kampanji s Rafom. To što smo na terenu bili takvi suparnici, a na kraju smo stajali jedan uz drugoga radeći na ovoj kampanji jako je cool. To što smo danas na vrhu planine za nas je nešto monumentalno, vrlo značajno i posebno“, napisao je Federer u priopćenju.

Federer se službeno povukao iz tenisa 2022. godine, a Nadal je nedavno rekao kako je i njegovo umirovljenje vrlo blizu.

Louis Vuitton je izvorno pokrenuo kampanju Core Values 2007. godine i u njoj je sudjelovalo mnoštvo zvijezda uključujući Angelinu Jolie, Bona, Seana Conneryja, Steffi Graf, Keitha Richardsa, Muhammada Alija, Francisa Forda Coppolu, Sofiju Coppolu, Sally Ride, Buzza Aldrida.

Kampanja Core Values danas je objavljena na društvenim mrežama i stranicama brenda.

Fanovi su oduševljeni fotografijama, a reakcije i komentari ne prestaju se gomilati.

„Ovo je veće od fotografija na kojima su Messi i Ronaldom“, napisao je jedan korisnik na Instagramu.

„Roger i Rafa će zauvijek biti na svjetskom vrhu tenisa“, nadodao je drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 20:03