MOJPOSAO.NET

SJAJNE PRILIKE ZA ZAPOSLENJE U HRVATSKOJ Traže se programeri, inženjeri, računovođe, voditelji gradilišta, voditelji prodaje...

Odaberi poslodavca po svom ukusu i prijavi se na oglas!

MojPosao izdvaja ponudu deset poslodavaca koji ovoga tjedna traže nove zaposlenike.

Tvrtka Urban Mobility pokrenula je prvu car sharing uslugu u Hrvatskoj pod nazivom Spin city. Uskoro kreću s radom te su u potrazi za motiviranom i kreativnom osobom koja će obavljati radne zadatke Voditelja voznog parka. Dužnosti osobe na ovoj poziciji su vođenje i koordinacija tima, troškovno učinkovito upravljanje voznim parkom te briga o ispravnosti vozila i car sharing opreme. Poslodavac nudi priliku za sudjelovanje na projektima koji donese nove koncepte urbane mobilnosti, puno novih znanja i rad s novim tehnologijama. Prijave traju do 21. ožujka.

Croteam je vodeći domaći studio za izradu videoigara koji trenutno zapošljava više C++ programera koji će biti zaduženi za programiranje za igru Serious Sam 4 te za programiranje i održavanje in - house enginea. Prednost ostvaruju kandidati koji u prijavi dostave kod ili dijelove C++ koda u kojima će pokazati svoje vještine u C++ programiranju. Ako ste motivirani i imate relevantno radno iskustvo, prijavite se do 28. ožujka.

Confida, međunarodna tvrtka za savjetovanje, računovodstvo i reviziju, zbog proširenja poslovanja traži osobu na poziciju Senior Accountant. Idelan kandidat posjeduje visoku stručnu spremu iz područja ekonomije ili financija, relevantno radno iskustvo te izvrsno poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Želite li se pridružiti zagrebačkom timu ove tvrtke, pošaljite svoju prijavu do 24. ožujka.

Tvrtka Bor – plastika zapošljava Elektro inženjera automatizacije. Glavna područja odgovornosti kandidata su projektiranje i usvajanje novih proizvoda, poboljšanje rada postojećih uređaja, kontrola finalnih proizvoda i izrada prateće dokumentacije uređaja. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na oglas do 28. ožujka.

Ako želite raditi u tvrtki koja se bavi razvojem i implementacijom poslovnih rješenja i informacijskih sustava, tvrtka Teched ima otvoreno radno mjesto za Web/.Net programere. Imat ćete priliku raditi na jedinstvenim projektima za klijente iz zemalja Europe, Amerike i Azije. Prijavu možete poslati do 25. ožujka bez obzira na to imate li prethodnog radnog iskustva.

KPMG nudi odličnu priliku svim kandidatima koji su tek završili preddiplomski i/ili diplomski sveučilišni ili stručni studij ekonomije, računarstva ili matematike! Tvrtka traži Pripravnika/Juniora koji će raditi u mladom i prijateljskom timu na raznovrsnim projektima s klijentima iz različitih sektora gospodarstva u Hrvatskoj i regiji. Ako poznajete poslovno, financijsko i informacijsko okruženje, pošaljite prijavu do 30. ožujka.

Tvrtka KGH bavi se projektiranjem i montažom grijanja i klimatizacije, a trenutno zapošljava kandidata na radno mjesto Voditelja gradilišta za strojarske radove. Za obavljanje radnog mjesta potreban je položen stručni ispit i upis u Hrvatsku komoru inženjera strojarstva te relevantno radno iskustvo. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 23. ožujka.

Grafički zavod Hrvatske najpoznatija je tiskarska kuća u Hrvatskoj s više od 140 godina dugom tradicijom. Ako želite postati dijelom motivirajućeg tima, možete se prijaviti na jednu od sljedećih radnih pozicija: Voditelj odjela rotacije, Voditelj Odjela dorade i uveza, Kontrolor kvalitete i Tehnolog. Poslodavac nudi dinamično i izazovno okruženje i rad s najmodernijim strojevima, a prijaviti se možete do 24. ožujka.

Tvrtka SITIM zapošljava osobu na poziciju Voditelja objekta / operatera na CNUS – u. Potrebno je posjedovanje srednje stručne spreme ili visoke stručne spreme te relevantnog radnog iskustva. Radni zadaci obuhvaćaju kontrolu rada sustava automatike, parametriranje sustava CNUS – a i vođenje tima FM tehničara. Pošaljite svoju prijavu do 25. ožujka.

BIPA, jedna od vodećih europskih trgovačkih kompanija ima otvoreno radno mjesto! Ako želite raditi u mladoj i brzorastućoj tvrtki, trenutno traže novog člana tima za zanimljivo i izazovno radno mjesto Regionalnog voditelja prodaje. Želite li utjecati na razvoj drogerijskog tržišta i raditi na sigurnom radnom mjestu s redovitim primanjima i s mogućnošću stručnog usavršavanja i razvoja postojećih komptencija i znanja, pošaljite svoju prijavu do 22. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 12:53