MOJ POSAO

POGLEDAJTE TKO ZAPOŠLJAVA OVAJ TJEDAN Super prilike za posao konobara, programera i kozmetičara

 Moj posao

Valipile se privatna i jedna od vodećih peradarskih tvrtki u Hrvatskoj. Na 26.000 četvornih metara u Sesvetskom Kraljevcu smješteno je sjedište tvrtke, ali i automatizirana valionica, tvornica pripremljene stočne hrane, silosi za sirovine u rinfuzi te regalno skladište za gotove proizvode. Posljednjih godina tvrtka bilježi izrazito ozbiljan rast koji uz nova tehnološka rješenja zahtijeva i kvalitetna pojačanja na području ljudskih resursa. Za novi pogon u Dugom Selu Valipile ima raspisano 27 natječaja za energične, odgovorne ljude koji su sigurni da svojim radom, iskustvom i znanjem mogu doprinijeti daljnjem razvoju poduzeća na različitim radnim pozicijama. Rok za prijavu na sve oglase je 7. svibnja.

Cromatic traži kandidata za poziciju Designer/Electrical Engineer (m/ž) za rad u Prelogu. Prijaviti se možete do 29. travnja.

Calzedonia Croatia u Zagrebu zapošljava osobu na pozicij i Business Manager/Call Centar Manager (m/ž). Rok prijave je 3. svibnja.

M&M obrt iz Zagreba traži Slastičara (m/ž) s dvije godine radnog iskustva. Natječaj je aktivan do 3. svibnja.

PERI oplate i skele taže Administratora materijalnog poslovanja (m/ž) za rad u Velikom Trgovišću. Rok prijave je 1. svibnja.

CROZ društvo za informatičku djelatnost zapošljava Java programera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 6. svibnja.

Sunce Koncern za rad u Hotelima Brela traži stručnjaka Kozmetičara/Manikera/Pedikera (m/ž). radno iskustvo nije uvjet, a prijave traju do 29. travnja.

Beber u Brestovju traži kandidata s petogodišnjim radnim iskustvom za posao Konobara (m/ž). Rok prijave je 9. svibnja.

Tvrtka Picardo u Zagrebu traži Prodajnog savjetnika u pozivnom centru za prodaju privatnim korisnicima (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos i fiksno radno vrijeme. Rok prijave je 3. svibnja.

R&E Media traži Java developera (m/ž) s trogodišnjim radnim iskustvom za rad u Zagrebu. Rok za prijavu je 15. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:09