HTC u središte svojih inovacija postavlja želje korisnika

HTC kompanija jedna od najbrže rastućih tvrtki u industriji mobilnih telefona ove je godine počašćena i najprestižnijom nagradom u industriji za “Najboljeg proizvođača godine” koju mu je dodijelila Udruga GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) na tradicionalnim Global Mobile Awards u Barceloni na najvećem Svjetskom kongresu mobilne tehnologije. Nagrada je uslijedila nakon godine svjetskog zamaha za HTC, koja je započela pokretanjem širokog portfelja vodećih pametnih telefona na tržištu a neki od najpopularnijih modela bit će izloženi i na poznatoj poslovno-tehnološkoj konferenciji u Hrvatskoj – Microsoft WinDays11 čiji je HTC glavni ovogodišnji sponzor.

Svi ljubitelji ovih elegantnih uređaja tako će se za vrijeme Microsoft WinDays11 konferencije moći poigrati sa svim modelima iz HTC Desire serije, HTC Trophy i HTC Wildfire mobilnim uređajima kao i modelima koji još nisu u prodaji u Hrvatskoj: HTC Mozart, HTC Spark te modelom koji se također željno iščekuje HTC HD 7. Posjetitelji konferencije bit će među prvima kojima će biti predstavljeni i najnoviji telefoni HTC Desire S i HTC Wildfire S te prvo HTC tablet računalo – HTC Flyer.

“HTC se obraća različitim grupama korisnika, preko mlađe populacije kojima je telefon potreban za stalni pristup Internetu, uz usku integraciju s socijalnim mrežama, pa sve do poslovnih korisnika koji koriste e – mail u cjelodnevnoj komunikaciji i koji imaju svoj „ured u džepu“. Korisnici u Hrvatskoj prepoznali su prednosti naših telefona za koje postoji veliki interes što nas iznimno veseli, kazala je Petra Razić Rogić, HTC country manager za Hrvatsku i Bosnu.

Postavljajući krajnjeg korisnika u središte svih svojih aktivnosti, HTC stvara inovativne pametne telefone u skladu sa životnim stilom i potrebama pojedinca. Osim po svojim inovacijama HTC je poznat i po stalnom proširenju svog asortimana, uvodeći u uređaje specifične aplikacije, nove forme te mogućnosti koje ispunjavaju sve individualne potrebe klijenata i partnera.

Tako je u listopadu prošle godine u Londonu predstavljeno i pet novih Windows 7 pametnih telefona: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro i HTC HD7. Ova snažna i raznolika obitelj telefona uključuje novu Microsoft Windows Phone 7 platformu te utjelovljuje vrhunski dizajn i inovaciju po kojima je HTC postao poznat. Svaki od predstavljenih telefona uključuje najnoviju vrhunsku tehnologiju i seriju jedinstvenih HTC aplikacija kojima se može pristupiti koristeći HTC Hub koji nadopunjuje Windows phone 7 Hub i Tile iskustvo. Korisnici u Hrvatskoj uskoro će doći na svoje i zbog dolaska HTC HD 7 uređaja na naše tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 02:57