Bit će ovo zanimljiva godina

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Vage, čekaju vas sjajne poslovne i ljubavne prilike - iskoristite ih

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, koje će vam se želje ostvariti, kakvi ćete biti u dobrim, a kakvi u lošim danima... sve vam to mogu reći zvijezde.

Ocjena godine: ***


SRETNA BOJA

Pastelnoljubičasta će na vas imati opuštajući učinak i umirivati vas u trenucima zabrinutosti i napetosti.


LJUBAV I BRAK

Početkom godine bit ćete manje romantični nego inače. Zaokupljenost poslovnim i obiteljskim obvezama neće vam ostaviti vremena za intimno druženje s voljenom osobom, što bi moglo dovesti do udaljavanja. U ožujku ćete dobiti priliku rasplamsati strasti. To je ujedno i razdoblje u kojem će mnogi parovi početi razmišljati o prinovi. Samci bi se tijekom ljeta mogli upustiti u vezu temeljenu na strasti, no taj bi se odnos mogao brzo ugasiti. Listopad vam donosi ljubavno smirenje. Srest ćete nekoga tko će zadovoljiti vaše visoke kriterije.


KARIJERA I NOVAC

Fokusirani ste na posao, no radne okolnosti bit će podložne previranjima. Unatoč povremenom stresu, nećete se moći požaliti jer će mnogi od vas ove godine prijeći na bolju poziciju ili radno mjesto. Iako će vas na novom poslu dočekati gomila obaveza i informacija, sve će vam to koristiti u budućnosti. Razdoblje od rujna do kraja godine pogodno je za učenje, školovanje i suradnju s inozemstvom.


LJEPOTA I ZDRAVLJE

Pravi je trenutak za mijenjanje štetnih obrazaca ponašanja. Promjena prehrane ili odbacivanje duhana napravit će mnogo za vaše zdravlje. Nakon rujna osjećat ćete se snažnije i biti otporniji na bolesti.


BROJ SREĆE 16

Sretne vibracije broja 16 donose vam uspjeh na polju posla i karijere, ali i inancijski prosperitet. Naučit će vas i da više vjerujete u sebe.


TAJNA ŽELJA

Iako nećete javno govoriti o tome, željni ste uspjeha i uvažavanja. Namjera da upoznate sve s vašim sposobnostima poticat će vas na ulaganje maksimalnog truda u obaveze.


U DOBRIM DANIMA: Marljivi, uporni, uslužni, poduzetni, velikodušni.

U LOŠIM DANIMA: Ćudljivi, nervozni, loše organizirani, sitničavi, ljubomorni.

NAJBOLJI MJESEC: Ožujak vam donosi sjajne ljubavne i poslovne prilike koje biste trebali dobro iskoristiti. Osjećat ćete se kao planetarni miljenik, a posebno ako ste u potrazi za srodnom dušom. Parovima ovo razdoblje donosi priliku da probude uspavane strasti.


U ovom horskopskom znaku rođeni su i...

URSULA VON DER LEYEN (8. LISTOPADA 1958.)

Njemačka političarka i predsjednica Europske komisije, ujedno i prva žena na tom položaju, u 2022. susrest će se s mnogim izazovima koji će zahtijevati hladnu glavu i odlučnost. Posebno izazovni bit će ljeto i rana jesen, kad će morati dokazati da se dobro snalazi u stresnim situacijama. Nakon rujna očekuju je povoljnije okolnosti.

image

Danijela Trbović

DARKO TOMAS/CROPIX

DANIELA TRBOVIĆ (27. RUJNA 1963.)

Šarmantna TV voditeljica britkog jezika u ovoj godini često će osjećati odsustvo kontrole nad događajima i situacijama. No, nakon prvobitne frustracije brzo će shvatiti da naglim i nerazboritim postupcima neće doći do cilja. Zvijezde će je podučiti strpljenju i važnosti postizanja kompromisa.

Linker
20. travanj 2024 08:24