Zvijezde znaju

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Jarci, očekuju vas turbulentna iskustva, ali sve će vam fantazije biti ispunjene

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za tekuću godinu.

Ocjena godine: ****

SRETNA BOJA

Sve nijanse sive dobro će se uklopiti u garderobu i dom. Sivi tonovi u vama će buditi osjećaj sigurnosti i zaštićenosti pa će vam zato i odgovarati.

LJUBAV I BRAK

Očekuju vas turbulentna iskustva. Početak godine bit će obećavajuć jer će Venera boraviti u vašem znaku. Razdoblje do ranog ožujka donijet će vam mnoge uzbudljive trenutke. Ako ste u vezi, moguće su zaruke, dok samcima predstoji pronalazak srodne duše. Tijekom proljeća idila se nastavlja, no ljetni mjeseci donose napetosti u intimnim odnosima. S partnerom ćete se prepirati i mimoilaziti oko nekih bitnih pitanja. U studenom i prosincu dobit ćete priliku razbiti bračnu monotoniju.

KARIJERA I NOVAC

Poslovne okolnosti postaju povoljnije. Financijska pitanja i dalje zahtijevaju oprez, no osjećat ćete da se neke stvari pomiču s mrtve točke. Više ćete komunicirati s okolinom i boraviti na terenu, a kontakti koje ostvarite bit će vam korisni i nadalje. Tijekom ljeta kovat ćete dugoročne planove. Posvetit ćete se rješavanju stambenog pitanja, kreditima, štednji, ulaganjima i raspodjeli nasljedstva.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

Osjećat ćete se bolje nego prošle godine i imati više energije. Bit ćete aktivniji i rado se baviti sportom, što će pridonijeti ljepšem izgledu, boljoj kondiciji i unapređenju opće zdravstvene slike. Tijekom ljeta pazite se sunčanice i dehidracije.

BROJ SREĆE 11

Ovaj će vas broj pratiti tijekom 2022., sa svim povoljnim vibracijama. Pomoći će vam da shvatite nužnost većeg oslanjanja na instinkte.

TAJNA ŽELJA

Želite steći materijalnu i emocionalnu sigurnost. To će posebno doći do izražaja u pomalo kaotičnom drugom dijelu godine, kada ćete u nekome potražiti oslonac i mirnu luku.

U DOBRIM DANIMA: Komunikativ - ni, snalažljivi, sposobni, radišni, štedljivi.

U LOŠIM DANIMA: Razdražljivi, cinični, škrti, kritični, pesimistični.

NAJBOLJI MJESEC: Uzbudljivi aspekti Venere i Marsa u vašem znaku u veljači donose eksploziju strasti u dugim vezama, dok će samci doživjeti uzbuđenje o kojem dugo maštaju. Sve vaše fantazije bit će ispunjene.


U ovom horskopskom znaku rođeni su i...

JARED LETO (26. prosinca 1971.)

Glumac i miljenik žena, koji je utjelovio Paola Guccija u filmu “Dinastija Gucci”, morat će češće pristajati na kompromise, što mu se neće svidjeti. Prvi dio godine donijet će mu napetosti u intimnom i poslovnom životu, no od lipnja do rujna očekuju ga brojni ugodni događaji, susreti i poslovni dogovori.

image

Jared Leto

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

MATEA JELIĆ (23. prosinca 1997.)

Hrvatska tekvan - doašica koja je osvojila zlato na Olimpskim igrama u Tokiju imat će mnogo razloga za zadovoljstvo, osobi - to u razdoblju od lipnja do listopada. U tim će mjesecima njezina energija biti na vrhuncu, omo - gućujući joj da ostvari zapažene sportske uspjehe. Sreća će je pratiti i na intimnom planu.

image

Matea Jelić

RONALD GORSIC/CROPIX
Linker
16. travanj 2024 17:47