što nam donose zvijezde

Ušli smo u vladavinu tajanstvenih Škorpiona: Tri znaka očekuje uzbudljiv period pun zabave, avantura, ali i osobnog rasta

Ako već duže vremena osjećate da je došlo vrijeme za promjenu, onda je to upravo sada. U vladavini ovog mističnog vodenog znaka prihvatite ideju sklapanja novih prijatelja i zaljubljivanja u nove stvari.

Službeno smo ušli u vladavinu Škorpiona - šarmantnih, tajanstvenih znakova kod kojih zapravo nikada nismo sigurno što točno misle i puno toga drže za sebe. Ipak, njihova magična privlačnost je neosporna te vrlo lako osvajanju sve s kojima se nađu u društvu.

No, ovaj fiksni vodeni znak jako dobro zna što želi u većini slučajeva, zato bi naredni dani za druge znakove mogli biti prilično zbunjujući.

Što ovo konkretno znači? Pa, ako se odjednom osjećate nesigurno, bilo na poslu, u društvu ili među članovima obitelji, to nije ništa čudno. Čak i nesigurnost u vezi s financijama nije isključiva, posebice ako ste ovaj mjesec malo previše trošili i sada stežete remen do sljedeće plaće. A ona torbica vam se već danima vrzma po mislima....

Iako će svi znakovi zodijaka osjetiti tu strogu, čvrstu, mističnu i pomalo zbunjujuću vladavinu Škorpiona, troje među njima ima se itekako čemu radovati. Srećom, čudnjikavost u zraku neće trajati dovijeka jer će romantična Venera formirati ugodan sekstil s ekspanzivnim Jupiterom, potičući vas da prihvatite avanturu i otvorenost u svom životu.

Rakovi - Nakon teškog perioda opet ste raspoloženi za zabavu

Približavate se onome što bi mogao biti najugodniji period cijele vaše godine. Sunce je upravo ušlo u vašu petu kuću zabave i užitka, dodirujući vašu želju da otpustite sve što vas sprečava da se dobro provedete. Jeste li se pitali da možda vaša sumnja u sebe koči sposobnost da se istinski volite? Možda vas upravo strah koči da poduzmete potreban rizik, bilo da je riječ o novom poslu ili odnosu. Bilo kako bilo, prepustite se sadašnjem trenutku i ne zaboravite vidjeti i pozitivno u svemu. Zapamtite, svijet može biti igralište, sve dok ste voljni igrati se u njemu.

image
Radujte se svakom novom danu.
UNSPLASH

Čitajte i: Od štedljivih Bikova do rastrošnih Blizanaca: Što horoskopski znak govori o vašem odnosu prema novcu?

Škorpioni - Došlo je vrijeme da prihvatite zreliju verziju sebe

U životu ne možete uvijek kontrolirati kako se osjećate, ali možete naučiti reagirati na svoje osjećaje na zreliji i zdraviji način. U periodu svoje vladavine možda ćete otkriti da prihvaćate mudriji i strpljiviji dio svoje osobnosti, što će vam itekako dobro doći u narednim godinama. Ova sezona Škorpiona može vam otkriti sve načine na koje se možete poboljšati, bilo emocionalno, fizički ili financijski. Gledanje kako napredujete potaknut će vas da nastavite vrijedno raditi, što vama nikada nije teško, zar ne? Ako niste zadovoljni nečime u svom životu, vjerujte u svoju sposobnost da možete to promijeniti. Imate mnogo više moći nego što mislite.

Ribe - Iskoristite priliku da ponovno budete divlji i slobodni

Kad se uspijete dovoljno opustiti, spontanost je vaše drugo ime. Stoga se ne čudite ako u vladavini Škorpiona osjetite želju da se oslobodite svojih ustaljenih konstrukcija i učinite stvari drugačije. Sunce je upravo ušlo u vašu devetu kuću avanture i ekspanzije, potičući vas da raširite krila i iskoristite priliku za istraživanje svijeta. Toliko toga još morate vidjeti i doživjeti! Ako vas pritom nešto muči, nemojte očekivati ​​da će se sve promijeniti preko noći, ali tješite se činjenicom da su promjene na pomolu, a na vama je da ih realizirate. Bez straha.

Linker
20. travanj 2024 02:08