Piaggio
ELEKTRIČNA VESPA

Uskoro dolazi električna verzija najpopularnijeg skutera na svijetu

Najpoznatiji skuter na svijetu uskoro dobiva svoju električnu verziju. Vespa je najavila da će nova, električna verzija omiljenog dvokotača biti u prodaji u drugoj polovini iduće godine.

O Vespi Elettrici još nema mnogo detalja ni specifikacija, ali zna se da će biti napravljena od tamnog metala i da će biti potpuno električna. Stil, lakoća korištenja i užitak vožnje trebali bi ostati isti kao i kod Vespe koju poznajemo već sedamdeset godina. Novi, električni skuter bit će savršen spoj uzbuđenja, tehnologije i "zelenog“ pristupa.

No, električna Vespa nije jedina novost iz Piaggia. Udružili su se s udrugom (RED) i najavili potpuno crveni skuter. Od svakog prodanog primjerka ovog skutera 150 dolara će se uplaćivati izravno udruzi koja se bori protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije. Ova donacija će omogućiti udruzi da osigura više od 500 dana medicinskih tretmana i da pomogne spriječiti prenošenje virusa s majki na dijete.

Piaggio

Uz plemenitu svrhu, ova crvena Vespa predstavlja vrhunac dizajna, ekskluzivni primjerak koji na najbolji način podvlači legendarni status poznatog skutera.

Linker
16. travanj 2024 01:21