Profimedia
NOKIA 3310

Najavljen je povratak najomiljenijeg mobilnog telefona!

Najavljen je povratak jednog od najvoljenijih i najotpornijih mobitela ikad – Nokia je najavila da će ponovno početi proizvoditi svoj model 3310.

Ovaj mobitel je originalno proizveden 2000. godine i na mnogo je načina predstavljao početak modernog doba mobilne telefonije. Njegove glavne karakteristike bile su nevjerojatno dugo trajanje baterije i više nego solidna, gotovo neuništiva konstrukcija.

Profimedia

Nova inkarnacija starog favorita prodavat će se za 59 funti (oko 520 kuna), a pretpostavlja se da će ga, kao pouzdani drugi mobitel, kupiti oni koji su se u njega zaljubili kada se prvi put pojavio. Inače, originalnu verziju je još moguće kupiti na Amazonu, a popis dodataka ovog telefona danas izgleda smiješno: sat, štoperica, kalkulator, mogućnost da spremite deset podsjetnika i četiri igre…

Jedna od igara koje je mobitel nudio je i popularna "Zmija" koja prilično dobro prolazi i na tržištu aplikacija, nove verzije igre dostupne su za download korisnicima Androida, iOS-a i Windows mobilnog operativnog sustava.

-->

I danas se Nokia 3310 smatra jednim od najizdržljivijih mobitela, a ta ga je reputacija učinila zvijezdom stotina memova i ikonom popularne kulture.

Finska tvrtka Nokia nije se snašla u eri pametnih telefona i na koncu je prodana Microsoftu, ali u posljednje vrijeme opet bilježe određene uspjehe i to s novim verzijama starih modela kao i s jeftinim pametnim telefonima čije baterije jako dugo traju.

Linker
18. travanj 2024 06:56