Ljetna zabava

Svjetska DJ imena dolaze u Zagreb: Festival ‘Let the music be free‘ premijeru će imati ovog ljeta na Jarunu

Marco Carola, Luciano i Claptone glavne su zvijezde premijernog izdanja glazbenog festivala koji u Zagreb dovodi kremu svjetske elektroničke scene.

Krajem kolovoza održat će se festival pod nazivom 'Let The Music Be Free' - prava glazbena poslastica za istinske zaljubljenike u elektroniku, ali i sve one željne dobrog provoda, 'feel good' atmosfere i 'muvinga', što nam unatrag gotovo godinu i pol dana svima već itekako nedostaje.

Jedna od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu, jezero Jarun, postat će tako 21. kolovoza velika pozornica na otvorenom za preko 40 DJ-eva iz cijelog svijeta, ali i must-go destinacija za spektakularnu zabavu.

Čitajte i: Zagrebački Bundek i ove će godine biti dom Festivala Tolerancije: Očekuju vas filmovi, izložbe i dobra glazba

image
Vegas Electric Parade
PROMO

Sve je započelo krajem 2019. godine u najpoznatijem party gradu na svijetu Las Vegasu, kada je ekipa iz zagrebačke event agencije Playbox organizirala Vegas Electric Parade, kojeg je vidjelo preko 80 tisuća ljudi.

Nakon što je pandemija korona virusa poremetila planove daljnjeg održavanja festivala u Las Vegasu, ekipa iz Playboxa odlučila je nastaviti priču upravo u svom gradu, čime su postavili Zagreb na ekskluzivnu ljestvicu svjetskih party destinacija.

image
Marco Carola
PROMO

Po uzoru na najpoznatije svjetske parade, tijekom trajanja festivala oko jezera će kružiti šest pokretnih pozornica, na kojima će se izmjenjivati DJ-evi. Posjetitelji će moći birati žele li ostati na istoj lokaciji i vidjeti sve izvođače ili u povorci pratiti svog omiljenog DJ-a. Parada će službeno započeti u 12 sati, a cijeli festival će trajati do ranih jutarnjih sati idućeg dana.

image
Luciano
PROMO
image
Claptone
PROMO

Čitajte i: Rundek & Ekipa imaju novi spot: Uoči tri rasprodana koncerta, glazbena legenda priredila je iznenađenje

Sa zalaskom sunca party kamioni-pozornice se zaustavljaju, a provod se nastavlja na najvećoj pozornici nastupima nekih od uistinu najvećih DJ imena današnjice, kao što su Marco Carola, Luciano, Claptone i mnogi drugi. Osim vrhunske elektronske muzike, posjetitelje očekuje i odličan popratni program, poput live slikanja graffita, izložbe električnih automobila, slasni food corneri, chillout zone i još mnogo toga.

Karte za festival možete kupiti preko sustava Eventim, a više informacija doznajte na službenom Facebook i Instagram profilu festivala.

Linker
10. travanj 2024 23:18