zodijak i spavanje

Savršeni partneri u krevetu po horoskopu: Dok je nekima samo do odmora, drugi bi se igrali i traže partnera u zločinu

Ako u posljednje vrijeme imate problema s nesanicom, a vodite relativno uredan život, tko zna, možda su zvijezde krive za vaš problem. Otkrijte koji znak je vaš idealan partner ‘među plahtama‘.

Vjerovali vi u to ili ne, neki astrološki parovi jednostavno nisu dobri partneri u spavanju, bez obzira na to ako jesu u ostalim životnim aspektima. Naime, svi težimo tome da se tijekom noći dobro naspavamo, ali ako vaš partner voli do dugo u noć surfati po mobitelu, a vama smeta svjetlo na ekranu i nikako ne možete zaspati, krivite za to vaše horoskopske znakove.

Svaki znak ima svoje specifične osobine, pa tako i ponašanje u krevetu, a ako ste se pitali uz koji biste se znak najbolje naspavali (ili zabavili) u krevetu, čitajte dalje.

Ovan i Škorpion

Ovnovi su otvoreni, željni zabave i uvijek raspoloženi za malo "gimnastike" u krevetu pa bismo ih mogli opisati kao aktivne tragače za avanturom. Uparite li ih sa strastvenim Škorpionom, bit će oduševljeni kad u trenutku pronađu jedno drugo spremno za akciju. Oboje su posesivni po prirodi pa žele biti vrlo bliski jedno drugome, što znači da im nije baš drago kada moraju spavati na svojoj strani kreveta.

Bik i Vaga

Mirni i uredni Bikovi cijenit će lijepo napravljenu postelju, rani odlazak na spavanje i partnera koji zaista spava, a ne bulji u mobitel. Zato je njihov savršeni partneri u krevetu Vage - elegantne, mirne i vole malo tišine. Oboje jako vole estetiku pa će uživali u sličnoj namještenoj spavaćoj sobi u kojoj će se uvijek osjećati udobno i ugodno.

Čitajte i: Mračne strane horoskopskih znakova: Neki osvetu serviraju hladnu, a neki uživaju u kontroli...

image

Blizanci i Strijelci nemaju problema s tim da njihov partner ima "svoju stranu kreveta".

SHUTTERSTOCK

Blizanci i Stijelac

Razigranim, budnim i hihotavim Blizancima nije potreban partner, već partner u zločinu. Znaju do dugo u noć ostati budni kako bi gledli smiješna videa na mobitelu, u čemu će im se bez puno razmišljanja pridružiti jednako razigran Strijelac. Imaju slične poglede na život pa im je lako zadovoljiti potrebe jedno drugog. Također, jako dobro razumiju međusobnu želju za neovisnošću i prostorom pa će rado spavati na suprotnim krajevima kreveta.

Rak i Ribe

Iako su Rakovi oprezni i pribrani tijekom dana, navečer je pak druga priča. Vole se maziti i često spavaju isprepleteni sa svojim partnerom i šapuću mu nježne riječi. Takvu prisnost obožavaju i Ribe, stoga su Rakovima najbolji partneri u krevetu te bez mnogo riječi ispunjavaju međusobne potrebe.

image

Ribe i Rakovi obožavaju se maziti!

SHUTTERSTOCK

Lav i Vodenjak

Ponosni Lavovi vole privatnost i vrijeme za sebe, što Vodenjaci itekako cijene jer su isti tip ljudi. Oba ova znaka nekada vole samo šutjeti, na svojim stranama kreveta ili raditi nešto po svom guštu, a opet su sretni što su zajedno. Njihov seksualni život je strastven i nevjerojatno iskustvo za oboje. Oslobađajuće, a opet toplo i strastveno, senzualno i zanimljivo.

Djevica i Jarac

Za Djevice se kaže da su najjednostavniji i najpredvidljiviji znak, a takve su i u krevetu. Uživaju u rutini, mirno i tiho spavaju i ne smetaju nikome u svojoj okolini. Takvo stabilno okruženje odgovara jedino Jarcu koji se, baš poput Djevica, najviše voli mirno opustiti nakon napornog dana i oboma je važno samo dobro se odmoriti.

Linker
19. travanj 2024 01:40