Volim Varaždin

Topla zima na čarobnom Adventu u Varaždinu: Zakoračite u pravu bajku na sjeveru Hrvatske

Cijela je povijesna jezgra Varaždina uređena bajkovito, a posebno lijepa, jedinstvena, topla, udobna, mirisna i gostoljubiva bit će Kuća Djeda Mraza.

Varaždinski Advent zabavan je, živahan, mirisan i intiman. On je “Advent kakav bi trebao biti”, bez velikih gužvi i čekanja u redovima; blagdanski festival koji će pružiti toplinu, potaknuti optimizam i nadu te vam omogućiti da uživate, družite se i zabavljate u sigurnosti ugodne varaždinske zime i atmosferi uzajamne brige.

Ovogodišnje izdanje Adventa u Varaždinu ljepotom će i programom nadmašiti sva dosadašnja. Cijela je povijesna jezgra Varaždina uređena bajkovito, a posebno lijepa, jedinstvena, topla, udobna, mirisna i gostoljubiva bit će Kuća Djeda Mraza, mjesto prepuno topline i veselja, u kojem se isprepliću stvarnost i mašta.

image

U bajkovitom Varaždinu posebno se ističe Kuća Djeda Mraza.

PROMO

Mnogobrojna događanja

Zimska uzbuđenja, bez obzira na količinu padalina, pružit će veliko klizalište i još veći ledeni tobogan na prostranom Kapucinskom trgu, a okrjepu mirisima i okusima zime moći ćete pronaći u brojnim gastro kućicama na varaždinskom Korzu ili romantičnom Stančićevom trgu. Vikendima će se, uz sve to, i svirati, a razna događanja, blagdanska ponuda suvenira i poklona i brojni popratni programi kroz cijeli će prosinac stvarati čarobni ugođaj na varaždinskim ulicama. Ne propustite stoga ove zime blagdansku čaroliju u Varaždinu.

Sve informacije o programu Adventa u Varaždinu potražite na stranici Advent u Varaždinu i na Facebook stranici Volim Varaždin.

Linker
24. travanj 2024 15:18