The Berkley London
KOLEKCIJA PRÊT-A-PORTEA

Sasvim neobične modne slastice za običan popodnevni čaj

Kolači, kolačići i slatke kreme spremni su za svoj godišnji modni make-over gdje ljestvicu visoke mode podižu svjetski poznati brendovi kao što su Gucci, Dolce & Gabbana, Balenciaga, Stella McCartney i brojni drugi...

Radi se o zanimljivom gastro-modnom projektu Prêt-à-Portea jednog od najpoznatijih londonskih restorana The Berkley, u sklopu istoimenog hotela. Već deset godina za redom ovaj restoran, nagrađen sa čak dvije Michelin zvjezdice, osmišljava posebnu seriju vrhunskih slastica inspiriranu kolekcijama poznatih modnih brendova. Ideja je da tradicionalno ispijanje popodnevnog čaja u Britaniji poprimi malo drugačiji 'okus' i zato se kolekcija Prêt-à-Portea služi isključivo u periodu od 13:30 do 17:30.

The Berkley London

Glavni slastičar restorana Mourad Khiat o novoj je kolekciji simpatično u duhu modnog rječnika izjavio: "Uzbuđeni smo zbog lansiranja nove ljetne kolekcije. Žive boje, uzorci i bikini modeli su uvijek užitak za gledati nakon što smo dugo servirali našu zimsku kolekciju. Jednako dobro kao što izgledaju, naše slastice moraju imati i okus. Ne pristajemo na kompromise bilo kakve vrste kada je u pitanju savršenstvo okusa naših slastica."

The Berkley London

Glavni izvori inspiracije za novu neobičnu kolekciju slastica ovog poznatog londonskog restorana ove tople sezone dolaze iz kolekcija Stelle McCartney, Charlotte Olympia, te modnih kuća Balenciaga, Pucci i Dolce & Gabbana.

/ The Berkley London

Linker
19. travanj 2024 00:41