Profimedia, robertharding
Istražili smo

Ovog siječnja isplanirajte put u egzotičnu zemlju! I ne, neće vas koštati bogatstvo

Ono što najčešće radimo krajem sve godine jest podvlačimo crtu i zbrajamo, oduzimamo, rekapituliramo, razmišljamo što smo mogli drugačije i koji je najbolji film koji smo pogledali u protekloj godini. No, za mnoge kraj godine znači i priliku za putovanje.

Novogodišnja su putovanja uglavnom već rezervirana iako još uvijek postoji dovoljno 'last minute' opcija na koje se stignete odlučiti. No, zašto ne biste, za promjenu, otputovali nakon što prođe novogodišnja histerija. Recimo u siječnju kada su egzotične daleke destinacije bliže nego ikad, ali i najtoplije. Zamijeniti zimu za ljeto zvuči kao odlična opcija za odmor kada se želite maknuti daleko od svega. Ono što je najbolje kod planiranja putovanja u daleke destinacije je što su više ne predstavljaju nedostižan luksuz. Avio kompanije nude povoljne karte, a brojne turističke agencije odlične aranžmane s uključenim smještajem i turističkim obilascima ako ste više za onu opciju 'sjedni i uživaj'. Dominikanska Republika, Bali, Mauricijus, već provjereno dinamičan Tajland dostupniji su nego ikad, i to svakom džepu.

Istražili smo trenutno najbolju ponudu last minute putovanja u egzotične krajeve. Polazak je u siječnju 2017., vežite se!

Bali

Polazak: 28.1.2017.
Cijena: 8.220 Kn
Što je sve uključeno: 12 dana avionom sa svim pristojbama, smještajem u hotelima i transferima, putuje se iz Zagreba

"Jutro svijeta", "Posljednji raj na zemlji", "Otok bogova" - sve su to imena za čudesan otok Bali, jedan od 17.508 otoka koje pripadaju Republici Indoneziji. Osim nevjerojatne boje mora i dugih pješčanih plaža koje predstavljaju raj za surfere, na otoku postoji šest vulkanskih kupa i dvije tektonske ploče, a obiluje egzotičnim vrstama ptica.

Više detalja o ovoj ponudi pronađite ovdje.

, Image: 6730002, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Glow Images RF
Profimedia, Glow Images RF

Malezija

Polazak: Od 16.01.2017. do 06.04.2017.
Cijena: od 3.443 Kn
Što je sve uključeno: Povratna avio karta za Kuala Lumpur iz Zagreba

Najveći glavni grad Malezije, Kuala Lumpur dobra je početna točka za egzotično istraživanje jugoistočne Azije. Ovo je fantastična cijena avio karte, a kada stignete na odredište možete planirati putovanje u neku od trinaest država i tri savezna teritorija, koliko ih je uključeno u sastav Malezije.

Više detalja potražite ovdje.

piscina sulla royal bay, pangkor laut resort, malaysia, asia, Image: 43596182, License: Rights-managed, Restrictions: W286951, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Marka
Profimedia, Marka

Dominikanska Republika

Polazak: 20.01.2017.
Cijena: 8.451 Kn
Što je sve uključeno: Povratna avionska karta iz Zagreba sa svim pristojbama, hotelski smještaj u hotelu s 3*, transferi na destinacijii

Direktan let iz Zagreba vodi vas do Punta Cane, poznatog turističkog odredišta na istoku Dominikanske Republike. Aranžman uključuje sedam dana rajskih plaža uz all inclusive opciju.

Više detalja potražite ovdje.

Bavaro Beach, Punta Cana, Dominican Republic, West Indies, Caribbean, Central America, Image: 129559582, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, robertharding
Profimedia, robertharding

Mauricijus

Polazak: 23.01.2017.
Cijena: 8.748 Kn
Što je sve uključeno: Povratna avionska karta iz Beča, sve aerodromske pristojbe, hotelski smještaj u hotelu Gold Beach s 3* uz polupansion, transferi na destinaciji

Republika Mauricijus (République de Maurice) је otočna država u Indijskom oceanu, i to u blizini Madagaskara. Za ovaj egzotični otok kažu da je mnogo više od bijelih pješčanih plaža i modrog mora, a istraživati ga uzduž i poprijeko pravi je doživljaj. Ovo sedmodnevno putovanje dobra je prilika za to, a vjerojatno ćete se poželjeti i vratiti.

Više informacija potražite ovdje.

, Image: 88270725, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, robertharding
Profimedia, robertharding

Tajland

Polazak: 30.01.2017.
Cijena: 6.732 Kn
Što je sve uključeno: 12 dana avionom s uključenim pristojbama, smještajem i transferima na destinaciji

Tajland je već provjereno dobra destinacija za one koji vole lude noćne izlaske, ali i lijena izležavanja po plaži. Ovaj aranžman uključuje oboje jer ćete posjetiti glavni grad Bangkok, a nakon toga otok Koh Phangan. Neistražene plaže, ljuljačke na visokim palmama iznad vode, ronjenje samo su dio plana puta.

Više detalja potražite ovdje.

Palm tree at sunset, by the sea, South China Sea, Gulf of Thailand, Koh Tao, Thailand, Image: 266880339, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, imageBROKER
Profimedia, imageBROKER

Linker
16. travanj 2024 18:22