Vitality Hotel Punta

Miomirisni i otok vitalnosti kao najbolja preporuka za nadolazeće blagdane: Opustite se i zaista uživajte!

Ove godine želite sebi priuštiti pravu božićnu idilu uz opuštenu atmosferu, okruženi zelenilom borove šume i s neprocjenjivim pogledom na more ili u Novu godinu ući odmorni nakon sjajnog wellness iskustva? Izvrsno mjesto za sve to nalazi se na otoku Lošinju, odnosno u Vitality Hotelu Punta, koji je za svoje goste osigurao poseban blagdanski program.

Vitality Hotel Punta, dio Lošinj Hotels & Villas gostima nudi posebnu blagdansku večeru uoči Božića s najukusnijim mediteranskim jelima, nakon koje se možete dodatno opustiti u hotelskom baru. Badnjak na Lošinju započinje šetnjom kroz borovu šumu, tijekom koje možete pronaći sve potrebno za DIY božićne ukrase - češere, žirove, grančice i mahovinu, a time ćete ujedno stvoriti i uspomenu koja će vas uvijek sjećati na predivne blagdane provedene na otoku. Za djecu će biti organizirane i zanimljive radionice izrade ukrasa, prepune uzbudljivih sadržaja. Badnju noć gosti će moći provesti u magičnom Zimskom vrtu, gdje uz prigodne blagdanske zalogaje i tople napitke mogu razmijeniti i prve čestitke.

Ho, ho, ho! To je vjerojatno prva stvar koju će gosti Vitality Hotela Punta začuti na božićno jutro, dok još sneni u pidžamama otvaraju poklone, nakon čega slijedi i neizostavno fotografiranje s Djedom Božićnjakom.

image
PRESS

Za upotpunjeni božićni duh će se pobrinuti i hotelski chef, koji će na sam Božić za goste pripremiti najukusnija tradicionalna jela.

Božićnu atmosferu dodatno će uljepšati posebno izdanje Binga, potraga za Djedom Božićnjakom, izrada snjegovića, božićna filmska večer, ali i wellness & spa ponuda koja je proglašena najboljom u zemlji i nagrađena prestižnim priznanjem Croatia’s Best Wellness Retreat 2021.

image
PRESS

Vitality Hotel Punta svoju će posebnu božićnu ponudu dodatno upotpuniti i zaključiti s različitim aktivnostima, kao što su izrađivanje vlastitih suvenira s otoka ili igra božićnih pulovera. Nikako ne treba propustiti niti priliku vidjeti izložbu "Mediteran kakav je nekad bio", a gosti će svoj blagdanski boravak u hotelu moći završiti u najboljem mogućem stilu - uz zabavu u salonu ili uživajući u slanim i slatkim zalogajima te različitim napicima u udobnoj atmosferi Zimskog vrta.

image
PRESS

Vitality Hotel Punta pobrinuo se i za savršen doček Nove godine. Gosti će kroz poseban trodnevni novogodišnji program lako zaboraviti sve ovogodišnje brige, opuštajući se uz izvrsna iskustva masaža i uživajući u prirodnim ljepotama, čistom zraku i ugodnoj klimi. U novogodišnjoj noći gosti će imati priliku uživati u raskošnoj večeri i izvrsnim mediteranskim specijalitetima, a dan nakon cjelovečernje zabave i plesa energiju će moći obnoviti u senzacionalnom bazenu s morskom vodom, uz novogodišnji brunch i tople napitke u čarobnom Zimskom vrtu.

image
PRESS

Više o posebnim ponudama "Božić u Punti" i "Nova godina u Punti" Vitality Hotela Punta možete pronaći ovdje. Ne propustite priliku za nezaboravne blagdane i još danas rezervirajte svoje mjesto.

Linker
19. travanj 2024 16:53