Facebook Singapore Changi International Airport (SIN)
NEĆETE POŽALITI NI SATA

Ako 'zapnete' u ovim zračnim lukama, bit će vam drago što ste zakasnili na let

Sama pomisao od kašnjenja letova i boravka u zračnim lukama dulje no što je potrebno stvara nam nelagodu i osjećaj odbojnosti. Dugi i dosadni uludo potrošeni sati nikome ne odgovaraju, no, ako vam zračna luka u kojoj ste se zatekli nudi sadržaje poput ovih koje u nastavku predstavljamo – poželjet ćete ostati još.

Iskustva putnika, razne dodjele nagrada i ankete koje idu u njihovu korist svrstali su ove zračne luke među najbolje i najzabavnije na svijetu. Savršena organizacija te gastronomska i zabavna ponuda samo su neki od kriterija koji su pri odabiru uzimani u obzir. Upamtite ove lokacije – “zapnete” li ikada na njima, nemojte u startu očajavati.

Tampa International Airport (TPA)

Tampa je, u svakom smislu, jedna od najboljih američkih zračnih luka. Jednostavan izgled i dobra organizacija interijera zaslužni su za lako snalaženje putnika, tako da se na Tampi ne možete izgubiti ni da poželite. Ljubazno osoblje, saloni za prtljagu, besplatni pristup Internetu i ukusna i pristupačna hrana raspoloživa 24 sata dnevno dovoljni su razlozi da vam boravak u ovoj zračnoj luci bude produljeni odmor, a ne patnja.

Singapore Changi International Airport (SIN)

Nakon što je konačno dočekao svoj zakašnjeli let, jedan putnik izjavio je “kako je zrakoplov stigao prebrzo”, odgovarajući na pitanje u anketi o usluzi Zračne luke Changi u Singaporeu.

“Zaglavite” li ovdje, možete pogledati film u kino dvorani, odmoriti u masažnim stolcima, obaviti pedikuru i manikuru, pa čak i solarij. Zračna luka omogućit će vam i privatan lounge prostor, a uz sve navedeno, i samo uređenje interijera ove fantastične građevine će vas dovoljno oduševiti.

Seoul Incheon International Airport (ICN)

A post shared by (@always._.profit) on

Unutarnje klizalište, kino i kulturni centar samo su dio ponude ove južnokorejske zračne luke. Između ostalog, imate li dovoljno vremena, nudi vam se i besplatna tura gradom, a po povratku u zračnu luku možete se istuširati u prekrasnim kupaonicama, ili pak – zaigrati golf.

Munich International Airport (MUC)

Dobro osmišljena i prezabavna, minhenska zračna luka sasvim zasluženo nalazi se na popisu najboljih. Uz klasičnu ponudu besplatnih čajeva i kava, dočekat će vas i piva originalnih njemačkih pivovara. Na raspolaganju imate solarije i mini golf, a ako ste pomislili da je to sve, prevarili ste se. Zračna luka u Münchenu za svoje je putnike pripremila ni manje ni više nego – surfanje i skijanje. U prostoru zračne luke.

Zurich Kloten International Airport (ZRH)

Od švicarske urednosti, pedantnosti i točnosti nije ni za očekivati ništa manje, ali njihova zračna luka doista je nešto posebno, kad govorimo o organiziranosti. Izuzetno korisna i logična uputstva i smjernice omogućavaju putnicima snalaženje bez stresa, a predivna i tiha atmosfera čine ovu zračnu luku mjestom koje je zapravo idealno za predah. Putnici ponekad zamjeraju vrlo visoke cijene u aerodromskim restoranima, ali u sklopu prostora nalazi se i velika trgovina s namirnicama po pristupačnijim cijenama, jednako visoke kvalitete.

Linker
18. travanj 2024 20:48