Zagrebački klub predstavlja

Zvuci dnevne sobe u Pločniku, program prilagođen novim vremenima: Za sve željne druženja, ali na siguran način

‘Zvuci dnevne sobe’ predstavljaju novi koncept prilagođen aktualnim i izvanrednim prilikama, kroz kojeg će stari i novi suradnici kluba publici predstaviti ono što stvaraju i slušaju u svom domu, naravno uz sva pridržavanja propisanih mjera.

Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19.

U zatvorenim prostorima nema plesnog podija, distanca je među nama, maske se po novom nose i u zatvorenim prostorima (ako kapaciteti ne omogućavaju održavanje fizičke distance)… I što sad?! Ostati doma gledati vijesti i bedirati se u kontinuitetu?! Dignuti ruke i odustati od stvari do kojih nam je stalo? Ne, ne...

image
Mjesta su isključivo sjedeća, ograničena na šest osoba po stolu, javljaju iz Pločnika
FOTOGRAFIJE: PROMO

Pločnik ima prijedlog kako da zajednički provedemo i prebrodimo ova hrđava vremena.

‘Zvuci dnevne sobe’ predstavljaju novi koncept prilagođen aktualnim i izvanrednim prilikama, kroz kojeg će naši stalni, stari, ali i novi suradnici (glazbenici, DJ-i, producenti, promoteri, izdavači, party animals…), odsvirati, selektirati ili predstaviti glazbu koju stvaraju ili slušaju u kućnoj atmosferi. tj. unutar svoje dnevne sobe.

Za one koji ne mogu doći

No to nije sve! Za sve koji se zbog inih razloga ne mogu pridružiti uživo u podrumu ili na katu Pločnika, ‘Zvuci dnevne sobe’ zaživjet će kao nova radijska emisija, emitirana u programu Radija 808! Detalje o emitiranju emisije najavili su kroz nekoliko idućih dana, a zainteresirani o svemu mogu dobiti informaciju na njihovim društvenim mrežama.

"I bez sumnje i dalje ostajemo odgovorni! Voli vas Pločnik! Mjesta su isključivo sjedeća, ograničena na šest osoba po stolu, rezervacija nema", poručuju iz kluba.

Linker
19. travanj 2024 19:23