Foto: PR
CROATIA FOOD FESTIVAL

Zrinjevac postaje centar najbolje ulične hrane

Na zagrebački Zrinjevac 11. i 12. lipnja 2016. dolazi Zagreb Food Festival, gastronomski najbogatiji festival ulične hrane u Hrvatskoj. Tako će nakon Varaždina priliku za uživanje u nezaboravnim street delicijama imati i Zagrepčani, kojima je ovaj festival vrlo dobro poznat. I ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala donosi niz gastro iznenađenja, ali i vrhunskih jela kojima neće odoljeti zaljubljenici u dobru hranu i istraživači novih gastro iskušenja.

Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala. Uz specijalitete s roštilja posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje te posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te zanimljive slastice.

Ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala pojačat će se i u svome kuharskom dijelu, pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar te Danijel Živković, finalist Masterchefa. Zrinjevac će uz iće i piće nuditi i bogat glazbeni program, stoga će ovaj prekrasni zagrebački park 11. i 12. lipnja postati najtraženije i najposjećenije odredište u gradu.

Linker
20. travanj 2024 15:37