Jennifer Grey, Patrick Swayze
 ©Artisan Entertainment/Courtesy Everett Collection
STIŽE REMAKE

Zavirite na snimanje nove verzije kultnog filma 'Prljavi ples'

Povodom 30. godišnjice kultnog filma "Prljavi ples" televizijska kuća ABC odlučila je snimiti remake i obožavateljima originalnu priču predstaviti na novi način i s novim glumcima - koje napokon možemo vidjeti u akciji na prvim fotografijama sa snimanja.

Tinejdžerka Baby Houseman ljetne praznike provodi s roditeljima u kampu gdje se "preko ušiju" zaljubljuje u instruktora plesa Johnnyja Castlea. Poznata vam je radnja? Pjesma "I've Had The Time Of My Life", neodoljiv Patrick Swayze i Jennifer Grey razbarušene, kovrčave kose dio su kultnog filma koji je objavljen 1987., a ove će godine dobiti svoj remake - na radost brojnih obožavateljica.

AND just casually dippin' around a fireplace. As one also does. #sneakpeek #dirtydancing

Objavu dijeli Abigail Breslin (@abbienormal9)

U glavnim ulogama moći ćemo gledati Colta Prattesa kao Johnnyja Castlea te Abigail Breslin u ulozi Frances "Baby" Houseman, a dio glumačke ekipe su i Debra Messing, Sarah Hyland te Bruce Greenwood. Remake koji će pratiti originalnu priču, ali s većim naglaskom na sporedne likove te društvene teme poput rase, ženskih prava i socioekonomskih podjela u društvu, stiže u svibnju u obliku trosatnog specijala.

Linker
14. travanj 2024 17:51