NAJGLASNIJA TVRĐAVA

Zabava se vraća na Jadran! Šibenska publika napokon može uživati u bogatoj koncertnoj aktivnosti

Tvrđava sv. Mihovila nakon stanke ponovno potvrđuje status jedinstvene kulturne atrakcije na našoj obali.

Šibenska Tvrđava sv. Mihovila koja je nekon dovršetka nedavne obnove i revitalizacije postala jedna od najvećih kulturnih atrakcija na našem dijelu jadranske obale i ovog je ljeta pozornica za vrhunske koncertne događaje koji se pamte - zauvijek.

U četvrtak 8. srpnja na tvđavi koja se uzdiže na vrhu starogradske aglomeracije, na kamenoj uzvisni 70 metara iznad površine mora započinje niz koncertnih događanja pod zajedničkim nazivnikom Glasno! zbog čega će ta pozornica postaje naglasnija tvrđava na obali.

image
Promo fotografije

U pratnji pratećeg sastava Zapadni kolodvor program otvara legendarni Rade Šerbedžija, neponovljivi glumac, pjesnik i glazbenik, koji publiku zavodi boemskom romantikom i Krležinim šeširom, neizostavnim dijelom svojih javnih nastupa.

image
Promo fotografije

Idući tjedan 15. srpnja publika će se na Tvrđavi glasno zapitati ‘Kako to‘ uz nastup popularnog splitskog repera Vojka V, čija je predgrupa mladi osječki glazbenik koji nastupa pod pseudonimom Z++. Prvi dio pograma 22. srpnja zatvara koncert Daleke obale, koja i bez legendarnog frontmena Marijana Bana - sada pridruženog člana benda, opravdava status kultne tvornice zabave za sve generacije.

image
Promo fotografije

U kolovozu su na redu riječki rokeri iz benda Let 3 (12. 8.), splitski glazbenik Neno Belan & Fiumens (19. 8.) te hip hoperi iz splitskog benda TBf (19. kolovoza).

Organizatori upozoravaju zaineresirane da svoje ulaznice nabave na vrijeme, jer se dodatne ulaznice neće puštati u prodaju sukladno ograničenjima i preporukama stožera Civilne zaštite i HZJZ-a.

Linker
19. travanj 2024 20:26